• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Z.

03.06.2022

08:59

ČELNICI KLUBA IZ HUMSKE JOŠ UVEK TRAŽE TRENERA! Partizan ne želi stranca, evo kada će sve biti poznato!

Starsportphoto©

Partizan

ČELNICI KLUBA IZ HUMSKE JOŠ UVEK TRAŽE TRENERA! Partizan ne želi stranca, evo kada će sve biti poznato!

Podeli vest

Minimalne su šanse da Italijan Marko Simone (53) naredne sezone vodi crno-bele, a u prvi plan sada je iskočio Aleksandar Vuković (42), doskorašnji kormilar Legije iz Varšave

Stranac nije opcija za klupu Partizana, glavni kandidat je Aleksandar Vuković (42)! Doskorašnji kormilar Legije iz Varšave najbliži je tome da nasledi svog nekadašnjeg saigrača Aleksandra Stanojevića na mestu šefa stručnog štaba crno-belih!

Iako se prethodnih dana provlačila informacija da je bivši italijanski napadač Marko Simone (53) ponuđen čelnicima srpskog vicešampiona, kao i da dolazi u Beograd na pregovore, jako su male šanse da čuveni as Milana dobije posao u Humskoj. Na stranu to što ima skromnu trenersku biografiju, već zbog toga što u Partizanu smatraju da bi strancu bilo potrebno mnogo više vremena da upozna srpski fudbal i shvati ovdašnji mentalitet.

Lista se skraćuje

Zato su domaći stručnjaci prioritet za "parni valjak". Poznato je da Marko Nikolić (42) nema nameru da se vraća, jer su mu ambicije vezane za inostranstvo, a sličan slučaj je i sa Vladimirom Ivićem (45). Navijači se i dalje nadaju Slaviši Jokanoviću (53), koji je od novembra prošle godine bez angažmana otkako se rastao sa Šefild junajtedom, u igri je i Veljko Paunović (44).

Foto: Reuters

Aleksandar Vuković nadomak Partizana



- Šanse da inostrani trener preuzme Partizan praktično su svedene na minimum. Ljudi iz kluba uveliko vode razgovore, u užoj konkurenciji su dva-tri domaća imena. Do početka naredne nedelje trebalo bi da bude rešeno pitanje novog šefa stručnog štaba - otkrio je za Informer izvor blizak crno-belima.

Međutim, Aleksandar Vuković je sada ozbiljno zaoštrio konkurenciju, a prema saznanjima portala "Mocart sport", on je trenutno najrealnija opcija za viceprvaka Superlige. Rođeni Banjalučanin je slobodan, pošto mu je istekao ugovor sa Legijom, sa kojom je opet napravio čudo. Preuzeo je poljskog velikana u decembru, sa ciljem da spreči ispadanje iz Ekstraklase, a na kraju je doveo ekipu do desetog mesta na tabeli.

"Grobaris totalitare"

To mu je bio drugi mandat u klubu iz Varšave, koji je pre dve sezone doveo i do titule prvaka. Nekadašnji defanzivni vezista je od 1998. do 2000. nosio crno-beli dres, a mnogo puta je javno isticao da je veliki partizanovac.

- Ja sam poput onog lika iz spota "Grupe JNA" - "Grobaris totalitare". Kao ludak koji po ko zna koji put gleda istu utakmicu. Ceo život volim crno-bele i to nema nikakve veze s poslom kojim se bavim. Voleo bih taj klub i da nikada nisam igrao za njega. Za Partizan je najvažnije da opstane i da se navijači ne dele. Poslednji put sam na stadionu bio kada je Vuk Rašović sedeo na klupi, a Miloš Jojić u večitom derbiju dao gol za titulu. U sporadičnim kontaktima sam sa ljudima iz Humske, ali nije bilo poziva da sednem na klupu - rekao je Vuković u jednom intervjuu iz 2020. godine.
 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

dok ste vi idioti u upravi mislim na Ilijeva i Vazuru ,nece ni jedan ozbiljan trener da dodje ,samo vas gledam kako se igrate imenom Partizana nemojte da se zacudite ako vas neko ugazi kao stoku

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija