• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

11:06

ITALIJAN PONUĐEN PARTIZANU! Da li će on biti novi trener crno-belih?

Starsportphoto

Partizan

ITALIJAN PONUĐEN PARTIZANU! Da li će on biti novi trener crno-belih?

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev pre nekoliko dana za Informer je rekao da lista kandidata za novog trenera Partizan sadrži petoricu imena, a navodno je Marko Simone ponuđen crno-belima

Aleksandar Stanojević je napustio Partizan posle skoro dve godine, pošto je ostao bez titule i poražen u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde.

Simone ponuđen Partizanu

Sportski direktor Ivica Iliev je nedavno izjavio da crno-beli imaju spisak od pet imena sa kojima se ili će tek početi da se pregovara. Moguće je da je jendo od njih, prenosi "MozzartSport", italijanski stručnjak Marko Simone, koji je ponuđen klubu od strane jedne menadžerske agencije.

U pitanju je bivši fudbaler Milana, Pari Sen Žermena, Monaka i Nice, a trenersku karijeru je i počeo na klupi "kneževa". U igračkoj karijeri osvojio je četiri Skudeta, dva puta bio prvak Evrope sa Milanom, a kasnije podigao trofej Kupa i Liga kupa Francuske sa PSŽ-om, kao i prvaka te države sa Monakom. Kao trener je bio na klupi Lozana, Tursa, Lavala, tunižanskog Afrikaina, tajlandskog Račaburija, marokanskog Mohamedija i francuskog Šateroa gde je imao poslednji angažman 2021. godine.

Foto: printscreen

Marko Simone trener Partizana?

Navodno bi Simone trebalo da dođe na pregovore u Beograd, pa da se proceni da li je on pravo rešenje za klub iz Humske, koji punih pet godina čeka na titulu, a već tri sezone je bez ijednog osvojenog trofeja. 

Čelnici crno-belih ipak bi radije da Aleksandra Stanojevića na klupi nasledi neko od bivših igrača kluba koji su napravili dobre trenerske karijere u inostranstvu, poput Vladimira Ivića, Slaviše Jokanovića ili Marka Nikolića! Pomenuti izvor navodi da se pre petka neće znati ko će biti novi trener Partizana.

Navodno je među kandidatima za trenera bio Mladen Krstajić, ali je on jasno poručio da ne želi da se vraća u srpski fudbal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

pored Slavise Jokanovica vi trazite trenera ,vi ste ljudi bolesni u mozak

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija