• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2022

13:27

ON SIGURNO NEĆE BITI TRENER PARTIZANA: Ne zanima me povratak u srpski fudbal!

Starsportphoto

Partizan

ON SIGURNO NEĆE BITI TRENER PARTIZANA: Ne zanima me povratak u srpski fudbal!

Podeli vest

Aleksandar Stanojević napustio je Partizan posle poraza u finalu Kupa od Crvene zvezde (2:1), a njegov naslednik sigurno neće biti Mladen Krstajić

Mladen Krstajić, koji se nedavno rastao sa izraelskim Makabijem iz Tel Aviva, rekao je za Novosti da u ovom trenutku ne planira da se vrati u srpski fudbal, gde je prethodno vodio ekipu TSC-a.

Otkako sam napustio Makabi, u medijima se ističem kao opcija za novog trenera Partizana. Partizan mi je mnogo dao u životu, afirmisao me kao igrača, i nije tajna da sam veliki partizanovac. Međutim, u ovom trenutku zaista ne razmišljam o povratku u srpski fudbal. Moje ambicije kao trenera okrenute su radu u inostranstvu - rekao je Krstajić, kome je prvi posao mu je bio kao selektor reprezentacije Srbije, koju je vodio na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, pootom je sedeo na klupi TSC-a, gde je proveo osam meseci.

U decembru prošle godine je zaseo na klupu Makabija, međutim, nedavno je došlo do prekida saradnje i s ovim klubom.

Foto: Starsportphoto

Mladen Krstajić se ne vraća u Partizan

Čelnici crno-belih, prema saznanjima Informera, žele da Aleksandra Stanojevića na klupi nasledi neko od bivših igrača kluba koji su napravili dobre trenerske karijere u inostranstvu, poput Vladimira Ivića, Slaviše Jokanovića ili Marka Nikolića!

- Do poslednjeg trenutka verovali smo da će Stanojević ostati trener, tako da nekog drugog nismo ni tražili. Bili smo ubeđeni da će, ako osvoji Kup, ipak odlučiti da ostane. Nažalost, ni jedno ni drugo nije se desilo i tek sad ćemo tražiti novog trenera. Imamo spisak sa pet ili šest potencijalnih kandidata, ali ne bih da otkrivam imena. Razgovaraćemo sa svima, svako od njih ima svoje prednosti. Ne verujem da ćemo preseći pre sledeće nedelje - rekao je Ivica Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

Jokanvic ali odresene ruke i za kupovinu igraca ,a ne da kradete pare i kupujete igrace poput JojicaSmiljanica i drustva ,da bi vi napunili svoje dzepove

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija