Autor: Informer.rs

09.06.2022.

08:36

Foto: Starsportphoto

Sport

CELA SRBIJA ĆE GLEDATI PIKSIJEVE ORLOVE! Evo gde možete da pratite meč Švedske i Srbije u Ligi nacija!

U prvom kolu Srbija je poražena od Norveške (1:0), ali su iskupila u duelu sa Slovenijom koja je deklasirana u Beogradu sa 4:1.

Nema odmora, "Orlove" već u četvrtak gostuju Šveđanima. PPosle prva dva meča, poraza i pobede, ono što može sve da raduje jeste pristup naših reprezentativaca. A kakva je atmosfera u timu, dovoljno je samo reći da je sa ekipom Aleksandar Mitrović, iako ne može da igra zbog žutih kartona. 

Poznato je i gde možete da pratite prenos duela. Kao i u prve dve utakmice, i sada će cela Srbija moći da gleda naš prvi tim. Prenos će biti i na RTS-u i na Areni sport, naravno, budite i uz Informer.rs, možete da pratite tekstualni prenos utakmice.

Informer

Selektor Dragan Stojković

- O Švedskoj mislim sve najbolje. Reč je o ekipi koju moraš da respektuješ u svakom smislu. Kako tehničkom, tako fizičkom i taktičkom, uvek su u vrhu i praktično mogu da pobede svakog rivala. Šteta je što se nisu kvalifikovali za Katar, to je za mene malo iznenađenje. Ali to ne menja moje mišljenje o njima, Švedska je tim koji može da napravi problem bilo kojoj ekipi. Ne zanima me previše na koje igrače ne mogu da računaju, gledam isključivo svoj tim i fokusiram se na ono što mi možemo da uradimo. Jedno je sigurno, protivnik će da izađe sa 11 igrača kao i mi. Naravno, imamo informacije i upoznati smo sa detaljima o stilu igre švedskog tima, ali nas ništa od toga previše ne opterećuje. Ko može da igra, igraće, ko ne može neće i idemo dalje -  rekao je selektor Dragan Stojković