• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

23:04 >> 23:05

VEČERAS JE SVE BILO IDEALNO ZA SRBIJU! Selektor ZAGRMEO nakon ubedljive pobede!

Tanjug/AP

Fudbal

VEČERAS JE SVE BILO IDEALNO ZA SRBIJU! Selektor ZAGRMEO nakon ubedljive pobede!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras na stadionu "Rajko Mitić" selekciju Slovenije sa 4:1, u meču drugog kola Grupe 4 divizije B Lige nacija

Golove za Srbiju postigli su Aleksandar Mitrović u 24., Sergej Milinković-Savić u 56., Luka Jović u 85. i Nemanja Radonjić u drugom minutu nadoknade. Selektor Srbije Dragan Stojković bio je izuzetno zadovoljan nakon ostvarenog rezultata. 

- Večeras je sve bilo idealno, ozbiljno smo shvatili utakmicu. Potpuno smo dominirali, to je moj utisak, zasluženo smo pobedili, postigli dosta golova i to na raznovrstan način. Videli ste sastav, promene, za Srbiju je sve bilo kako treba - rekao je selektor Stojković. 

Luka Jović je dobio šansu, a onda i postigao gol. Selektor smatra da je to od ogromne važnosti za napadača, ali i srpsku reprezentaciju. 

- Uvek je važno za igrače koji imaju malu minutažu, uključujući i njega, bitno dobiti samopouzdanje. Ovo je gol koji puno znači njemu, ali i Srbiji, naravno - dodao je Piksi. 

Foto: Starsportphoto©

Srbija je postigla dva gola iz prekida, a Stojković ističe da su tokom prethodnih treninga spremali upravo to. 

- Vodili smo računa juče, hteli smo da gađamo prvu stativu. Možemo da vežbamo, a da se to nikada ne desi, ali danas se desilo. Ne kažem da smo mnogo pametni, ali se desilo. To je garancija da igrači treba da veruju u kombinatoriku. Zalaganje je bilo odlično, posed na našoj strani, sve smo se pitali na terenu. 

Za kraj, selektor je saznao da su Norvežani slavili protiv Švedske, ali ističe da to ne utiče na pristup i ambicije Srbije tokom Lige nacija. 

- Ništa se ne menja, idemo utakmicu po utakmicu. Bitno je da izdržimo ovaj težak kalendar, da se ekipa "osveži" koliko može i prikažemo dobar fudbal. Ne znam da li će biti promena, znam da su umorni, ali ćemo videti ko se kako oseća, da li neko ima neki problem pa ćemo doneti odluku - podvukao je selektor Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17