Autor: Informer.rs

08.07.2022.

21:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

KAPITALCI STIGLI NA KARAĐORĐE! Voša predstavila DVA OGROMNA pojačanja!

Izuzetno ambiciozan plan ima Vojvodina za budućnost. Novosađani su okrenuli novi list i sa najvišim planovima otvara novu sezonu, a na startu takmičenja igraće protiv Napretka. Danas je na Karađorđu organizovana konferencija za medije uoči prvog kola, a pored toga Lale su iskoristile priliku i da predstave nova pojačanja. 

Boje Stare dame iz Novog Sada iduće sezone braniće Iv Baraja i Mamadu Traore koji stižu iz Portugala.

- Klub je uradio sve kako bi me doveo. Nisam od onih koji pričaju mnogo nego neko ko sve najbolje od sebe pokazuje na terenu - rekao je Iv Baraj. 

Vojvodina je pored ofanzivnog dela pojačala i poslednju liniju, a novi komandant odbrane trebao bi da bude štoper Mamadu Traore. Povremeni reprezentativac Malija prethodne sezone branio je boje Estrele, a sada će sa Lalama pokušati da napadne najviše domete u Srbiji. 

- Veoma sam srećan što sam ovde. Zahvaljujem klubu što mi je ukazao ovu priliku. Daću sve od sebe da napravim sjajne stvari zajedno sa ovom ekipom - objasnio je Traore. 

Za kraj, Vojvodina se pohvalila još jednim velikim poslom. Supertalentovani Igor Jeličić produžio je vernost sa crveno-belima, a tokom promocije istakao je da mu je velika čast što će i u budućnosti nastupati na Karađorđu. 

- Jako sam srećan što sam produžio ugovor sa Vojvodinom, jer je to klub u kojem sam od 11. godine i koji volim odmalena. Prošao sam sve selekcije Voše i imao čast da budem i kapiten. Zahvaljujem se predsedniku Zbiljiću, sportskom direktoru Jovanoviću i celokupnom stručnom štabu što su mi ukazali poverenje. Srećan sam što ću i dalje nositi ovaj dres. U klub je uneta neka nova energija. Puni elana ulazimo u utakmicu protiv Napretka i idemo na pobedu. Mislim da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve za ovu sezonu - podvukao je Jeličić.