• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2022

17:50

VOJVODINA SPREMNA ZA PREMIJERU! Rastavac najavljuje VELIKE STVARI u Novom Sadu!

Fudbal

VOJVODINA SPREMNA ZA PREMIJERU! Rastavac najavljuje VELIKE STVARI u Novom Sadu!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine će u nedelju od 20 časova u okviru prvog kola Superlige Srbije igrati protiv kruševačkog Napretka

Sve je spremno za početak nove sezone u Superligi Srbije. Danas će čast da otvore novu takmičarsku godinu imati fudbaleri Voždovca i Novog Pazara, a derbi prvog kola igraće se na Karađorđu. Vojvodina dočekuje Napredak, a upravo taj duel privukao je mnogo pažnje budući da će Milan Rastavac sutra imati i zvaničnu premijeru pred navijačima Lala. 

- Krajnji cilj ne mogu da kažem u ovom momentu. Osnovna ideja jeste da pokažemo da znamo da igramo dinamičan, atraktivan, dominantan fudbal. Ako to napravimo, onda nema razloga ničega da se bojimo, jer to jednostavno mora doneti rezultat - rekao je Rastavac. 

Mnogi navijači smatraju da je iskusni strateg najveće pojačanje Lala tokom letnjeg prelaznog roka, a Rastavac ističe da mu takvi komentari znače i imponuju. 

- Drago mi je što je to tako. Došao sam u klub znajući da će dobar deo tereta pasti na moje ime. Međutim, smatram da sam dovoljno zreo i spreman, ali i da su ostali u klubu u stanju da ostvare sve naše ambicije. To breme biće podeljeno na sve nas, ali naravno najveći deo toga nosim ja. Drago mi je zbog toga jer je to u stvari izraz poverenja - dodao je trener Vojvodine. 

Novosađani će protiv Napretka na svom terenu otvoriti novu sezonu, a Rastavac ističe da očekuje snažan otpor od Kruševljana. 

- Napredak će sigurno kad dolazi na megdan Vojvodini pokušati da pruži maksimalan otpor. Međutim, na nama je da pokažemo da smo gospodari svoje kuće. Tako treba da se ponašamo od prvog koraka koji napravimo na terenu, a kad izađemo sa terena posle utakmice. Što se tiče naše igre, očekujem da igramo moderan, agresivan fudbal, koji ljudi vole da gledaju i zbog čega dolaze na utakmice - objasnio je Milan Rastavac. 

Foto: Starsportphoto©

Iako se Vojvodina pošteno pojačala tokom leta, po rečima Milana Rastavca se može zaključiti da prelazni rok nije gotov. Odnosno, da će biti još dolazaka na Karađorđe. 

- Oformili smo otprilike tim da možemo ući u takmičenje. Očekujem da vremenom dođemo do nekih novih zaključaka. Mislim da će biti i odlazaka i dolazaka. Ne možemo odjednom da rešimo sve probleme i da dostignemo nivo da smo prezadovoljni...To je proces koji podrazumeva povlačenje pametnih poteza, kako u ovom prelaznom roku, tako i u dva naredna - objašnjava strateg Lala. 

Vojvodina ove sezone neće igrati kvalifikacije za evropska takmičenja. Upravo to bi moglo da bude predstavlja prednost za Lale budući da će glavni konkurenti u borbi za vrh tabele igrati na međunarodnoj sceni. 

- Ekipe koje igraju kvalifikacije za veći broj igrača obezbediće takmičarske utakmice, koje donose ono što se ne može napraviti kroz treninge. Zato mislim da će u prvom delu to biti njihova prednost. Međutim, u drugom delu, kad dođe zamor, mislim da ćemo mi ostali biti u nekoj prednosti u odnosu na njih - podvukao je Rastavac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija