Autor: Informer.rs

12.07.2022.

13:25

Foto: Starsportphoto

Sport

JOVIĆ JE ODLIČAN NAPADAČ, ALI JE MALO LENJ! Da li je Luka zbog ovoga napustio Real?

Novinar Enco Bućioni, koji radi na "Firenzeviola.it", kaže da je razgovarao sa Karlom Anćelotijem o Luki Joviću.

Legendarni trener Reala smatra da je Srbin odličan napadač, ali...

Jović je lenj

- Hteo sam da to ostane u tajnosti, ali znate li šta mi je rekao? Jović je odličan napadač. Ne baš pokretljiv, ali je jak u kaznenom prostoru, i glavom i nogama. Ozbiljan momak. Ako bude motivisan, uradiće dobre stvari, uveren sam u to. Kontraindikacije? Ponekad je malo lenj, treba ga stimulisati - rekao je novinar, a možda ga je ovo poslednje koštalo dresa jednog od najvećih klubova na svetu.

Reprezentativac Srbije je na Santijago Bernabeu došao 2019. sa epitetom jednog od najboljih mladih napadača u Evropi. Ipak, u protekle tri sezone odigrao samo 51 utakmicu i postigao tri gola uz pet asistencija. U drugom delu sezone 2020/21 bio je na pozajmici u Frankfurtu.

Informer

Luka Jović sa novinarkom Fiorentine

Jović je u ponedeljak dao svoj prvi intervju, i to u razgovoru sa prelepom voditeljkom Fiorentine.

- Srećan sam što sam ovde, zahvalio bih se ljudima iz kluba što su mi ukazali priliku da budem deo Fiorentine. Nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja. Ima ovde već nekoliko igrača iz Srbije, Nastasić, Milenković, Terzić, pričali su mi mnogo lepih stvari o klubu, o treneru, da može da podigne igrača. Sviđa mi se italijanski fudbal, nadam se da će ova odluka biti dobra i za mene i za klub - poručio je Srbin.