• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

06:50

BOMBAAAA! ITALIJA PRIČA SAMO O SRBINU! Jović ima novi klub! Neverovatan dogovor, ZARAĐIVAĆE MANJE NEGO U REALU!

Tanjug

Fudbal

BOMBAAAA! ITALIJA PRIČA SAMO O SRBINU! Jović ima novi klub! Neverovatan dogovor, ZARAĐIVAĆE MANJE NEGO U REALU!

Podeli vest

Saga je po svemu sudeći završena, Luka Jović karijeru nastavlja u Fiorentini, pošto je pao vrlo zanimljiv dogovor s Real Madridom

Iako se nedeljama pričalo o pozajmici, Real je odlučio da proda Luku Jovića. Ali, Fiorentina sad neće dati ni dinara, nego 50 odsto od naredne prodaje srpskog napadača.

Luka Jović ide u Fiorentinu

Reprezentativac Srbije će potpisati sa Violom ugovor na dve godine, uz mogućnost da je produži na još dve sezone, tvrdi uvek dobro obavešteni Đanluka Di Marcio. Takođe, Jović he pristao na manja primanja u naredne dve sezone, s ozbirom da će na Artemio Frankiju zarađivati 2.500.000 evra po sezoni. Još zanimljivije je da ga neće plaćati Italijani nego Madriiđani. Ako se  2024. godine Luka Jović odluči da ostane u Firenci, njegova primanja će preuzeti Fiorentina i onda će imati platu od 5.000.000 evra.

Jović pristao na manju platu

Real je želeo da vidi Srbinu leđa i očigledno je uspee u tome, neće im smetati ni to što će oni plaćati Srbina, jer su se rešili dobrog dela njegovih primanja. Pre tri godine su ga platili Ajntrahtu 63 miliona evra, a da bi nešto možda zaradili ostaje im da se nadaju da će ga Fiorentina dobro prodati kada bude odlazio iz Firence. Bivši napadač Partizana Dušan Vlahović se preselio u Juventus za 81.600.000 evra. Deluje da Madriđani veruju da bi još jedan srpski napadač mogao njegovim koracima.

Vredi pomenuti i da je Jović želeo da napusti Madrid, dosadilo mu je da sedi na klupi, a želi da bude u top formi pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Odlazak u Italiju definitivno je bolja odluka, nego da sedi i čeka kada će se Anćeloti smilovati i ukazati mu pravu šansu.

Foto: Starsportphoto

Luka Jović je novi igrač Fiorentine

Luka je prve fudbalske korake napravio u Crvenoj zvezdi, debitovao je maja 2014. godine. Potom je igrao za Benfiku, ali se nije najbolje snašao u Lisabonu. Briljirao je na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, koji ga je i otkupio u julu 2019. godine za 22.340.000 kako bi ga prodao Realu za gotovo trostruko veći novac.

Reprezentativac Srbije je na Santijago Bernabeu došao 2019 sa epitetom jednog od najboljih mladih napadača u Evropi. Ipak, u protekle tri sezone odigrao samo 51 utakmicu i postigao tri gola uz pet asistencija. U drugom delu sezone 2020/21 bio je na pozajmici u Frankfurtu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija