• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

08:36

ŠPANCI TVRDE, ANĆELOTI SE ODREKAO SRBINA! Jović ovog leta napušta Real?

reuters

Fudbal

ŠPANCI TVRDE, ANĆELOTI SE ODREKAO SRBINA! Jović ovog leta napušta Real?

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović definitivno će ovog leta napustiti Real Madrid, ako je verovati medijima u Španiji

Španci tvrde da je Karlo Anćeloti definitivno  odlučio da stavi Jovića na transfer listu. Navodno da iskusni tručnjak ne vidi Jovića među igračima koji će u sezoni 2022/2023 pokušati da obrane titulu u Španiji i Ligi šampion.

Mogao bi visok ugovor srpskog napadača da bude presudan za ostanak u Realu, pa makar i ne igrao, ali će više biti poznato u narednim danima.

Real prodaje Jovića

Za Jovića navodno postoji dosta interesovanja, a među klubovima koji bi mogli da pruže šansu reprezentativcu Srbije su, između ostalog, Milan, Arsenal, pominjao se Bajern iz Minhena, ali i Mančester junajted.

Pre nekoliko dana, pojavila se vest da je jedina ozbiljna opcija Hetafe. Klub iz predgrađa Madrida bi rado video u svojim redovima srpskog napadača. Problem pravi njegova visoka plata koju ima u "kraljevskom klubu". Jović godišnje zarađuje pet miliona evra, a to Hetafe ne može da plati, pa zbog toga sprski golgeter i ne želi da napusti Real Madrid!

Real pregovara sa klubom iz La lige, jer navodno pokušava na sve načine da se reši Jovića.

- Jedini način da Jović bude pozajmeljen Hetafeu jeste da Real preuzme deo ugovora na svoj teret, koji iznosi 10,8 miliona evra godišnje - preneo "Real Madrid premijum", tviter nalog.

Foto: Tanjug

Luka Jovuč napušta Real

Pominje se udeo od 50 procenata, što je 5,4 miliona, za igrača koji neće ni nositi dres i doprineti timu. Platili su Jovića 63 miliona Ajntrahtu,a ugovor našem napadači ističe 2025. godine. Aktuelni prvaci Evrope već su uklonili Bejla, Iska i Marsela sa platnog spiska koji je bio preopterećen, pa se nadaju da će nastaviti da smanjuju troškove, kako bi se suočili sa budućim izazovima u pregovaranju za željene mete

Podsećamo, pričalo se o ozbiljnom interesovanju Borusije Dortmund, kao i da je Volfsburg u igri, koji vodi njegov bivši trener Niko Kovač, zainteresovan za srpskog napadača. Međutim, nema još nikakve konkretne ponude za srpskog reprezentativca. Jović je prethodnoj sezoni igrao na samo 19 takmica i postigao jedan gol.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija