• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2022

15:14

VELEOBRT - JOVIĆ OBLAČI CRNO-BELI DRES!? Navijači U ŠOKU, već viđen u FIORENTINI, ali...

Tanjug/AP

Fudbal

VELEOBRT - JOVIĆ OBLAČI CRNO-BELI DRES!? Navijači U ŠOKU, već viđen u FIORENTINI, ali...

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović karijeru bi mogao da nastavi u Turskoj

Izvesno je posle još jedne mučne sezone za Luku Jovića da Srbin pod hitno mora da napusti Real Madrid. Sjajni golgeter ne dobija šansu na Santijago Bernabeu, a tokom junskog "prozora" je u dresu reprezentacije pokazao da "gol-mašina" još uvek nije zarđala.

Postigao je Luka Jović dva gola za Srbiju i tako potvrdio da je vreme za odlazak iz Madrida. Fiorentina se činila kao sigurna destinacija, po pisanju italijanskih medija, ali je došlo do novog preokreta. Kako javlja portugalska "A Bola" čitav posao mogao bi da pokvari Bešiktaš. 

Turski velikan se uključio u trku za Jovićev potpis i spreman je na finansijsku žrtvu kako bi Srbin na kraju obukao crno-beli dres. Ipak, pravo je pitanje da li je napadač Reala spreman za selidbu u Istanbul. 

Foto: Tanjug/AP

- Bešiktaš je ušao u trku za Jovićev potpis. Žrtovovali su 1.5 miliona evra kako bi to finansijski mogli da priušte - navodi "A Bola". 

Bešiktaš već mesecima traga za opcijom u napadu, prvi izbor je bio Vut Veghorst iz Barnlija, ali su pregovori propali. Navodno, Holanđanin je tražio ogromne bonuse što je nateralo Orlove da izađu iz priče. Tada se kao opcija pojavio Luka Jović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija