• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

19.06.2022

13:11

NAPADAČ ORLOVA IDE NA POZAJMICU! Povećava se srpska kolonija u Italiji!

Starsportphoto

Fudbal

NAPADAČ ORLOVA IDE NA POZAJMICU! Povećava se srpska kolonija u Italiji!

Podeli vest

Čelnici Fiorentine počeli su pregovore sa Realom u vezi prelaska fudbalera madridskog Reala Luke Jovića u tim iz Firence, prenosi poznati italijanski novinar Fabricio Romano

Fabricio Romano tvrdi da je Jović pristao da nastavi karijeru u Fiorentini. Međutim, klub iz Firence ne želi da otkupi ugovor srpskog napadača, već planira da Jovića dovede na jednogodišnju pozajmicu.

Viola traži da "kraljevski klub" nastavi da plaća jedan deo zarade srpskog fudbalera.

Foto: Reuters

Luka Jović na korak od Fiorentine


Romano ističe da pregovori idu u dobrom pravcu i da bi uskoro mogla da se očekuje finalizacija dogovora.

Fudbalski portal "Goal.com" je preneo da se Jović nalazi na listi 15 najvećih promašaja u istoriji Reala. Ovaj portal podseća da je Jović 2019. prešao u Real iz Ajntrahta za 66 miliona evra.

- Srbin je sada na pragu prelaska u Fiorentinu pošto je postigao samo tri gola na 51. meču za Real - ističe se u tekstu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija