Autor: Informer.rs

19.07.2022.

07:14

Foto: printscreen

Sport

NAVIJAČI ŽESTOKO NAPALI LALATOVIĆA: Ako ste došli samo zbog novca...

Navijači Borca besni su posle očajnog starta u snovpj sezoni. Klub je eliminisan iz Evrope nakon prvog kola u kvalfikacijama za Ligu konferencija od ekipe B36 Toršavn, a odigrao je Borac samo 2:2 protiv Sloge iz Doboja na startu domaćeg prvenstva. 

Nenad Lalatović je posle utakmice podneo ostavku, ljut je bio i na igrače, nije bio zadovoljan zalaganje, ali je transparent koji su istakli navijači Borca možda bio kap koja je prelila čašu.

Mnogi su zahtevali njegovu smenu nakon blamaže na Farskim Ostrvima, posebno jer se spekuliše da je Lalatović dobro plaćeni.

- Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca, idite što pre dok vam nismo je*ali i majku i oca! A ukoliko ćete se boriti za Velikana, imaćete podršku Lešinara!!! - prenosi Mondo šta je pisalo na transparentu navijača banjalučkog kluba koji je bio istaknut na stadionu tokom gostovanja u Doboju.

Prethodno je Nenad Lalatović dobio podršku rukovodstva i poručeno je da će njegova ostavka biti odbijena, ali videćemo kakva je situacija nakon konferencije za medije na kojoj je molio upravu da ga "puste". Smatra da je odlazak sada moralan čin, dok je poručio da igrače ostave na miru.

Bonus video