• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

22:57

LALATOVIĆ ŠOKIRAO! Dajem ostavku! RAZOČARAN SAM U IGRAČE MANEKENE! Ovo je ŠAMAR!

printscreen

Fudbal

LALATOVIĆ ŠOKIRAO! Dajem ostavku! RAZOČARAN SAM U IGRAČE MANEKENE! Ovo je ŠAMAR!

Podeli vest

Nenad Lalatović je posle eliminacije Borca iz kvalifikacija za Ligu konferencija poručio kritičarima na nemaju pojma o životu, a imao je poruku i za one kojima smeta što je podigao tri prsta na treningu! Nakon svega, rešio je da ponudi ostavku

Posle ispadanja u kvalfikacijama za Ligu konferencija od ekipe B36 Toršavn, Borac iz Banjaluke je danas doživeo šokantan remi protiv novajlije Sloge iz Doboja gde je uspeo da ispusti dva gola prednosti i na gostujućem terenu i meč završi- 2:2 (0:2).

Foto: Starsportphoto

 

Srpski trner Nenad Lalatović je rekao da oseća "obavezu i moralni čin da ode" sa tog mesta i da posle šokantnih rezultata neko drugi treba da ga nasledi na mestu trenera. Sada je na potezu uprava kluba, koja ga je prethodno podržala posle neuspeha u Evropi i naglasila da on neće nigde.

- Ispražnjen sam i nervozan, bio bih najsrećniji kada bi uprava prihvatila ostavku. Ja sam svoju šansu prokockao, za sve bi bilo najbolje da dođe novi trener. Kriv sam za sve i ovo je poslednji put da se nekome izvinjavam, molim upravu da prihvati, najbolje je da odem - rekao je Lalatović pun emocija. Ovo je moralni čin, imao sam ogromnu želju. Ima tu još nekih stvari, ali nije važno, razočaran sam. Najbolje je da odem. Ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja...

Nije mu se dopalo kako se igrači ponašaju na terenu.

- Razočaran sam u igrače, zalaganje na terenu, šetaju se kao manekeni. Fudbaleri moraju da ostanu, ja ne moram. Ovo je za mene takav šamar. Nikad nisam dao otkaz za 12 godina. Ispao sam od poluamatera. Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej. Nešto mora da se menja, šta ja imam da pričam. Ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog njih i divnih ljudi koji vode ovaj klub - zaključak je Lalatovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija