Autor: Informer.rs

20.07.2022.

10:26

Foto: Privatna arhiva

Sport

SINIŠINA SUPRUGA OBJAVILA FOTOGRAFIJU! Miha nije isti čovek, bolest ga je promenila...

Trener Bolonje je mesec dana proveo u bolnici, a prošao je kroz novi ciklus lečenja od leukemije i dobio novu dozu terapija neophodnih za borbu protiv bolesti sa kojom se hrabro bori.

Siniša smršao

Mihajlović je napustio bolnicu pred početak proprema Bolonje, početkom jula, opet je mogao da bude sa porodicom i prijateljima, ali i pomno je pratio treninge ekipe. 
Njegova supruga Arijana objavila je Sinišinu fotografiju na kojoj je naš trener skoro neprepoznatljiv, mršav... Ne sumnjamo da će ostati jak i nepokolebljiv u borbi protiv opake bolesti do konačne pobede! 

Informer

Siniša Mihajlović

- Dan okupljanja i početka priprema fudbalera Bolonje poklopio se sa izlaskom iz bolnice Siniše Mihajlovića. On je završio ciklus terapija i napustio bolnicu Sant Orsola - preneli su italijanski mediji pre nekoliko dana i dodali da još uvek nije poznato kako će u budućnosti izgledati lečenje Mihajlovića.

Njemu je tokom 2019. godine dijagnozirana akutna mijeloična leukemija, zbog koje je morao da bude podvrgnut terapijama. Nažalost a Mihajloviću se bolest vratila, pa ga čeka nova žestoka borba na putu do pobede. Siniša je prve simptome povretka bolesti osetio na meču sa Salernitanom krajem februara.   Navodno je trener Bolonje tada osetio simptome, a nakon toga je  imao "medicinsku intervenciju koja nije bila beznačajna".

- Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete - rekao je nedavno Siniša Mihajlović.

Bonus video