• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

09:34

OGLASILA SE MIHINA SUPRUGA! Opet je završio u bolnici, a jedna fotka sve je ućutkala!

Instagram/Arijana Mihajlović

Fudbal

OGLASILA SE MIHINA SUPRUGA! Opet je završio u bolnici, a jedna fotka sve je ućutkala!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović opet je dokazao da je veliki borac! Ovom čoveku možete samo sa se poklonite

Nedavno je trener Bolonje Siniša MIhajlović izašao iz bolonice posle jednomesečne hemoterapije! Možete da pogađe šta je uradio samo nekoliko dana kasnije i sigurni nećete pogrešiti. 

Naravno, izvršio je prozivku fudbalera Bolonje za novu sezonu. Zbog opake bolesti, bori se Siniša godinama sa leukemijom, proteklih mesec dana proveo je u bolnici Sant Orsola. Nije propustio da dođe u sportski centar Bolonje i obrati se fudbalerima.

Sa velikom pažnjom  igrači Bolonje stajali ispred Siniše Mihajlovića i slušali ga. Vidno iscrpljeni Miha je sedeo na stolici, ali ništa ne može da ga zaustavi i odvoji od igrača.  Njegova supruga Arijana oglasila se na društvenim mrežama dirljivim rečima:

- Ti si slika i prilika strasti kada se radi i strasti ka fudbalu, šta god drugi rekli. Ti si borac! - napisala je Arijana.

Siniši Mihajloviću leukemija je prvi put dijagnostifikovana 2019. godine i tada se dugo borio sa njom. Nažalost, 29. marta ove godine ponovo je morao u bolnicu nakon što je u toku jedne utakmice osetio simptome bolesti. Čeka ga nova bitka, a ne sumnjamo da će na kraju Siniša dobiti rat. 

 

 

 

 

Arijana Mihajlović podelila je na društvenim mrežama i jednu poruku podrške svom suprugu Siniši od strane jednog navijača:

- Toliko sam se nadao da ću videti ovu fotografiju. Dug period nije bilo nikakvih vesti od vas. Moram da budem iskren, malo sam se zabrinuo poslednjih dana... Ali, kada sam vas video kako sedite u stolici, mogao sam da odahnem. Čestitam vam na snazi i hrabrosti koju pokazujete svaki put kada se suočite sa komplikovanim situacijama. Vi ste sila prirode. Ponosan sam na vas, sve nas učite da nikada ne odustajemo. Kako vi kažete, posle oluje mora da izađe sunce. Želim vam svako dobro Siniša, konačan oporavak. Snažan, jak, baš jak zagrljaj od mene!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija