• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2022

07:32

POTRESNA FOTOGRAFIJA! Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića! (FOTO)

Instagram/Arijana Mihajlović

Fudbal

POTRESNA FOTOGRAFIJA! Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića! (FOTO)

Podeli vest

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice posle lečenja, a njegova supruga Arijana objavila je emotivnu fotografiju i poruku na Instagramu

Trener Bolonje Siniša Mihajlović vratio se na klupu Bolonje samo nekoliko dana nakon što je napustio Bolnicu posle novog lečenja zbog leukemije.

Legenda srpskog sporta prvo je vreme proveo sa porodicom, koja je njegova stena i najveća podrška i borbi protiv opkae bolesti. Posebno supruga Arija,a što Miha vrlo često ističe.  Ona je ponovo na svom Instagramu objavila potresnu fotografiju sa mužem i sve rasplakala. 

- Oni koji su osetljivi daju ogroman značaj i za najnebitnije detalje ponašanja drugih, onima koji obično izmiču normalnim ljudima. Laku noć! - napisala je Arijana.

 

 

 

Bivšem selektoru reprezentacije Srbije leukemija je prvi put dijagnostikovana u leto 2019. godine. Legenda Crvene zvezde je počela da se oporavlja posle hemioterapije i transplantacije koštane srži u oktobru 2019. godine, ali se bolest vratila ove godine, zbog čega je bio primoran na dalje lečenje.

- Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta. Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata.  Otkako su me primili u bolnicu cilj mi je bio da se vratim što pre. Sada sam već domaći u bolnici "Sant Orsola", kada se sve završi moći ću da budem vodić ovde. Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao. Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu - rekao je Mihajlović po izlasku iz bolnice.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija