Autor: Informer.rs

22.07.2022.

07:20

Foto: printscreen Twitter

Sport

TEŠKO BOLESNI FUDBALER OPERISAN! Otkrili mu tumor, poslao navijačima prvu poruku iz bolnice!

Kao grom iz vedra neba pogodila je fudbalski svet vest da Sebastijan Ale mora da napusti pripreme ekipe zbog tumora testisa.

Vratio se u Nemačku Ale i posle operacije se javio navijačima iz bolnice. Poslao im je poruku da je sve u redu.

Ale se javio iz bolnice

- Zdravo svima. Želeo sam da vas obavestim da je prvi korak završen. Hoću da zahvalim Borusiji Dortmund i medicinskom timu koji su bili izuzetni sa mnom. Veliko hvala i svom medicinskom osoblju bolnice na podršci i dobronamernosti - napisao je Ale.

Sabastijan Ale samo što je stigao u redove "milionera" iz Ajaksa, u transferu od 31 milion evra. Posle vrhunske sezone u Ajaksu u kojoj je "izbrojao" 34 gola i devet asistencija na 43 utakmice u svim takmičenjima, Borusija ga je dovela kao naslednika Erlinga Halanda. Nažalost, dobio je najgore vesti, čeka ga najvažnija borba u životu, važnija od fudbala.

Vest o Aleu šokirala je kapitena naše fudbalske reprezentacije Dušana Tadića, zajedno su igrali u Ajaksu.

Informer

Sebastijan Ale se javio iz bolnice posle operacije

- Brate, ubijen sam u pojamsam pošto sam čuo vest o tvom zdravlju. Uvek si jak i pozitivan. Ubeđen sam da ćeš biti dobro. Ne odustaj! Želim ti sve najbolje i puno sreće u borbi sa ovim izazovom - napisao je Tadić.

Pre Borusije igrao je Ale sa velikim uspehom za Ajaks, a u Ajntrahtu je bio od 2017. do 2019. i tamo je odilčno sarađivao sa Lukom Jovićem, Filipom Kostićem i Mijatom Gaćinovićem.

Bonus video