• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

20:28

OVO JE JOŠ JEDAN TEST NA NAŠEM PUTU! Oglasio se ALE nakon šokantnih vesti!

Tanjug/AP

Fudbal

OVO JE JOŠ JEDAN TEST NA NAŠEM PUTU! Oglasio se ALE nakon šokantnih vesti!

Podeli vest

Napadač Borusije iz Dortumnda Sebastijan Ale oglasio se prvi put nakon vesti da mu je otkriven rak testisa

Nešto malo pre ponoći iz Nemačke odjeknula je šokantna vest. Napadač Borusije iz Dortumnda Sebastijan Ale teško je bolestan i već neko vreme vodi borbu protiv raka testisa, preneo je velikan sa Signal Iduna Parka. 

Poruke podrške stižu sa svih strana, a najmoćniju poslao je kapiten Srbije i Ajaksa Dušan Tadić. Poznato je da su on i Ale tokom boravka u Amsterdamu imali odličan odnos, a koliko je srpski fudbaler potrešen govore i reči u njegovom zvaničnom saopštenju. 

Borusija je potvrdila da je dijagnostikovan rak testisa, a sada se i Sebastijan Ale po prvi put oglasio. Snažni napadač želeo je da uteši navijače, a samim tim i sebi ulije dodatno samopouzdanje pred najvažniju životnu borbu. 

 

 

- Želim još jednom da vam se zahvalim od srca na svim ovim toplim porukama koje sam primio. Bio sam veoma dirnut kada sam video reakcije i čak se osećam kao da ne zaslužujem toliko.

Ali znam da će zahvaljujući vama to biti samo još jedan test na našem putu.

Vidimo se uskoro na terenu da proslavimo naše sledeće pobede - napisao je Ale na Tviteru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17