Autor: Informer.rs

22.07.2022.

11:01 >> 11:36

Foto: printscreen

Sport

KO SE BOLJE POJAČAO? VEČITI SA ISTIM AMBICIJAMA UŠLI U NOVU SEZONU, ali ko je bolje odradio posao? /ANKETA/

Bolje i furioznije su krenuli izabranici Dejana Stankovića u šampionsku trku, a da li će Partizan uspeti ono što nije prethodne sezone, saznaćemo naredne godine.

Informer

 

Prelazni rok i dalje traje, Delije i Grobari su imali priliku da vide zvučna pojačanja u redovima klubova koja su im u srcu, a ko ko će se na kraju radovati, ostaje da se vidi.

Ljudi iz Crvene zvezde su i te kako zasukali rukave, pa su u Ljutice Bogdana stigli Kings Kangva, Osman Bukari, Stefan Mitrović i Aleksandar Pešić. U klubu su potvrdili da nema ništa od dovođenja Nikole Maksimovića, ali se i dalje nadaju dolasku Nemanje Milunovića! Inače, posle angažovanja Aleksandra Pešića, Crvena zvezda je spremna da u svoje redove dovede i Mamadu Kali Sanea!

Informer

 

Sa druge strane, u crno-belom taboru prvo je promenjen šef struke, pa je Aleksandra Stanojevića nasledio Ilija Stolica. Nakon njegovog dolaska, Partizan su pojačali Zlatan Šehović, Aleksandar Filipović, Patrik Andrade, Svetozar Marković Kristijan Belić, i Fuseni Dijabate, a  nadaju se i Đorđu Nikoliću.