Autor: Informer.rs

23.07.2022.

08:30

Foto: printscreen

Sport

Otkrio da je želeo da se UBIJE! NOSIO JE DRES LIVERPULA, A SADA JE ŠOKIRAO SVET! Stajao sam na krovu... (VIDEO)

Poznati golman je šokirao fudbalsku javnost intervjuom koji je dao za tamošnje medije. Kirkland je karijeru započeo u Koventriju, a 2001. godine je Liverpul za njega platio oko 8.000.000 evra. U crvenom dresu je proveo pet godina, čak je i bio deo ekipe koja je 2005. svojila Ligu šampiona pobedom protiv Milana! Da nije sve u njegovom životu bilo bajno i sjajno postalo je jasno kada je otvorio dušu u jednom intervjuu! Pričao je o periodu kada je bio navučen na lekove protiv bolova zbog čega je jednog jutra bio blizu toga da sebi oduzme život!

On je pre šet godina postao član Burija, engleskog niželigaša, ali nakon samo tridesetak dana iznenada završio karijeru.

- U vreme Burijevih letnjih priprema u Portugalu 2016. godine stajao sam na vrhu krova i razmišljao o samoubistvu. Hteo sam da skočim ali sam osetio kako me moja supruga Liona i kćerka Lusi vuku nazad - rekao je Kirkland za britanski "Tajms".

Priznao je javno da je uzimao lek Tramadol i da je koristio 2.500 miligrama dnevno. Njegovi problemi sa lekovima trajali su do početka ove godine, kada je naručio lekove protiv bolova iz Indije, a da nije ni znao šta se u njima nalazi. Kada ih je probao, počel je da ga hvata jeza.

- Bilo je to najstrašnije iskustvo koje sam doživeo u životu. Bio sam teško bolestan, legao sam u krevet i sledećeg jutra sam otišao do auta i sve ih bacio. Rekao sam sebi 'moraš da siđeš sa ovih lekova ili ćeš da se ubiješ' - poručio je nekadašnji čuvar mreže Liverpula!

On je rekao da priča o ovome jer želi da pomogne onima koji prolaze kroz takve probleme!