Autor: Informer.rs

25.07.2022.

12:33

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Sport

MIHINA SUPRUGA NAS JE NEDAVNO ZABRINULA, A SAD JE OBJAVILA NOVE FOTOGRAFIJE! Ne predaje se, pobediće opaku bolest!

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama njegove supruge Arijane jasno se vidi da je proslavljeni defanzivac znatno izgubio na kilaži. Zbog toga su mnogi bili zabrinutost.

Informer

Siniša Mihajlović drastično smršao

Na sreću, stanje trenera Bolonje iz dana u dan je bolje, što se može videti i na novim fotografijama, koje je objavila nasmejana supruga legedne Crvene zvezde. 

Informer

Instagram/Arijana Mihajlović

Miha se ponovo se bori sa akutnom leukemijom, koja mu se vratila pre četiri meseca. Istina, bolest ga je promenila, ali na sreću situacija je sve bolja. 

Našem čuvenom reprezentativcu, a kasnije i selektoru Srbije, prvi put je dijagnostikovana akutna leukemija u leto 2019. godine. U više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao, ostao bez kose. Prošao je kroz tri ciklusa hemioterapija, a odrađena mu je i transplantacija koštane srži. Tokom epidemije korone na Apeninima 2020. preležao je i opaki virus, a ubrzo se potpuno vratio treninzima i obavezama u Bolonji. U međuvremenu je postao i deda, pošto je njegova ćerka Virdžinija dobila devojčicu Violante sa fudbalerom Alesandrom Voglaćiom.

Informer

Nažalost, opaka bolest se vratila, ali Siniša se ne predaje i ponovo će pobediti, jači je od svega. 

- Siniša je dobro, svakim danom sve bolje. Njegovo stanje je takvo da posle jakih terapija mora još neko vreme da se pripazi. Ne kreće se tamo gde su velike grupe ljudi zbog rizika da se ne zarazi nekim virusom. Konstantno je u kontaktu sa saradnicima iz stručnog štaba, pogotovo Miroslavom Tanjgom, koji vodi treninge Bolonje u njegovom odsustvu. Ne sumnjam u Mihu, on će pobediti i ovaj put. Uspeo je da se izbori i sa mnogo gorim stvarima u životu - kaže Dragića Binić za Informer pre nekoliko dana.

Bonus video