• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2022

10:26

SINIŠINA SUPRUGA OBJAVILA FOTOGRAFIJU! Miha nije isti čovek, bolest ga je promenila...

Privatna arhiva

Fudbal

SINIŠINA SUPRUGA OBJAVILA FOTOGRAFIJU! Miha nije isti čovek, bolest ga je promenila...

Podeli vest

Srpski trener i šef stučnog štaba Bolonje Siniša Mihajlović prolazi kroz najteži period u životu

Trener Bolonje je mesec dana proveo u bolnici, a prošao je kroz novi ciklus lečenja od leukemije i dobio novu dozu terapija neophodnih za borbu protiv bolesti sa kojom se hrabro bori.

Siniša smršao

Mihajlović je napustio bolnicu pred početak proprema Bolonje, početkom jula, opet je mogao da bude sa porodicom i prijateljima, ali i pomno je pratio treninge ekipe. 

Njegova supruga Arijana objavila je Sinišinu fotografiju na kojoj je naš trener skoro neprepoznatljiv, mršav... Ne sumnjamo da će ostati jak i nepokolebljiv u borbi protiv opake bolesti do konačne pobede! 

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Siniša Mihajlović

- Dan okupljanja i početka priprema fudbalera Bolonje poklopio se sa izlaskom iz bolnice Siniše Mihajlovića. On je završio ciklus terapija i napustio bolnicu Sant Orsola - preneli su italijanski mediji pre nekoliko dana i dodali da još uvek nije poznato kako će u budućnosti izgledati lečenje Mihajlovića.

Njemu je tokom 2019. godine dijagnozirana akutna mijeloična leukemija, zbog koje je morao da bude podvrgnut terapijama. Nažalost a Mihajloviću se bolest vratila, pa ga čeka nova žestoka borba na putu do pobede. Siniša je prve simptome povretka bolesti osetio na meču sa Salernitanom krajem februara.   Navodno je trener Bolonje tada osetio simptome, a nakon toga je  imao "medicinsku intervenciju koja nije bila beznačajna".

- Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete - rekao je nedavno Siniša Mihajlović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija