Autor: Informer.rs

26.07.2022.

08:51

Foto: reuters

Sport

ZEMLJOTRES U MADRIDU, NAVIJAČI RONALDA NE MOGU OČIMA DA VIDE! Ne skupljamo smeće, nismo azil...

Svetski mediji danima pišu da je Kristijano Ronaldo nadomak Atletiko Madrida. Portugalac je bio jasan, poručio je čelnicima Mančester junajteda da odlazi, jer želi da igra u Ligi šampiuona. Nije čak otišao ni na pripreme, mada je razlog navodno porodični problem.

Navijači neće Ronalda 

Atletiko je trenutno, kako mediji pišu, najbliži angažovanju Ronalda, ali to neće biti lako. Nije omiljen lik među najžešćim navijačima Atletika. Razlog su golovi koje je tom klubu postigao noseći dres rivala Reala, ali i neprimereni gestovi koje im je uputio kao Juventusov igrač nakon što je Atletiko het-trikom izbacio iz takmičenja u sezoni 2018/19. za ukupnih 3:2 torinskog kluba.

Nije Ronaldo tada zaboravio potez Diega Simeonea kada se Čolo hvatao za međunožje u prvom meču slaveći pobedu 2:0, ali ni navijače Atletika koji su ga tokom celog meča vređali uz povike "Mesi, Mesi".

- "Nikad u mojoj ekipi, naše vrednosti su iznad golova","Nismo mi azil" , "Ne skupljamo smeće" - poručuju navijači Atletika.

Informer

 

Portugalac je odgovorio na ovaj način...Zbog svega toga navijači Atletika ga ne žele u klubu, pa otud kampanja na Tviteru iza haštaga "ContraCR7", kojom od kluba traže da ga ne dovede.

Preti čak  otkazivanjem godišnjih ulaznica, navodi da bi "radije izgubili s Karlosom Martinom u ekiši  nego pobedili s tim Portugalcem". 

Bonus video