• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

06:57

OVA VATRENA BRINETA NIJE ŽELELA DA SPAVA SA RONALDOM! Završili su u njegovoj vili, ali... (FOTO)

printskrin

Fudbal

OVA VATRENA BRINETA NIJE ŽELELA DA SPAVA SA RONALDOM! Završili su u njegovoj vili, ali... (FOTO)

Podeli vest

Vaterena novinarka Alison Ekman otkrila je detalje o Kristijanu Ronaldu, kako su se upoznali, kao i kako joj se Portugalac udvarao, ali bezuspešno

Kristijano Ronaldo poslednjih nekoliko godina je u vezi sa  Georginom Rodrigez, zajedno su nedavno dobili ćerku. Ali, Portugalac je uvek okružen lepim i zgodnim devojkama, a Amerikanka se prisetila kako je Ronaldo "muvao" . 

Amerikanka odbila Ronalda

Alison Ekman (31) je američka novinarka, voditeljka, pevačica i glumica. Ima skoro 300.000 pratilaca na Instagramu, a  upoznala je Kristijana Ronalda poslovno. Međutim,  završilo su  u vili slavnog fudbalera. Ipak,  Amerikanka nije želela da pređe neke granice!

Foto: printskrin

 

- Upoznala sam ga kad sam bila voditeljka programa na predstavljanju njegovog parfema. Počeli smo na pričamo na zabavi, a on me je pozvao na piće. 'Ne, nema šanse, moram da radim sutra', rekla sam mu, a moji prijatelji su počeli da me ubeđuju da pristanem. "Pristaću, ali će me tvoj vozač odvesti kući kad budem poželela", rekla sam. Bio je ok sa tim" - otkrila je Alison, koja je na kraju odbila Portugalca.

Foto: printskrin

Alison Ekman

 

Kada se zabava završila, mala grupa ljudi je otišla do vile koja pripada portugalskom fudbaleru.

- Podelili smo se, moj prijatelj je otišao sa njim, ja sa njegovim menadžerom. Završili smo u kući, uz nekoliko čaša šampanjca. Ostali smo zajedno do tri ujutru, tada sam otišla kući. To je to, ništa se nije desilo - rekla je Ameriknaka, ali to nije bilo sve. 

Foto: printskrin

 

- Pitao je za moj broj telefona i dopisivali smo se nekih mesec dana. Bilo je veoma prosto, pitanja šta radiš i odgovori sada sam na poslu. Tu je stavljena tačka. Možda je očekivao da se pozovem u njegovu kuću, ali ja ne idem po kućama poznatih ličnosti i spavam sa njim samo zato što su poznati -  ispričala je Ekman.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija