Autor: Informer.rs

27.07.2022.

12:13

Foto: printscreen/reuters

Sport

ŠTA RADI NOVAK U VEST HEMU? Navijači u neverici, ništa im nije jasno!

Poslednjih nekoliko dana priča se da bi Vest Hem mogao da angažuje srpskog reprezentativca Filipa Kostića, a odjednom se na društvenim mrćama kluba pojavio Novak Đoković.

Tim iz Londona je na Tviter profil postavio siluetu Deklana Rajsa, jednog od najtalentovanijih engleskih fudbalera. Mnogi su pomislili da je Novak Đoković, jer podseča na najboljeg tenisera Srbije.


Defanzivni vezni Vest Hema bio je na meti brojnih engleskih kubova ovog leta i prethodnih godina, ali je klub uspeo da ga sačuva. Reprezentativac Engleske već sada je jedan od najboljih igrača tima. 

Na trenutak zaista deluje da je londonski klub doveo srpskog tenisera u svoj tim! Đoković se ne bi bunio mnogo, znamo da vodi fudbal, pa često zaigra i sa prijateljima. Kada ima vremena  voli da gleda sa Marakane Crvenu zvezdu, a nio je i na finalu Lige šampiona u Madridu. 

Nole trenutno u Crnoj Gori, puni materija pred nastavak sezone i čeka dobre vesti iz Amerike, pošto nije vakcinisan. Ako Amerikanci ne promene kovid pravila i dozvole ulazak u zemlju nevakcinisanima, naš as neće moći da igra na Ju Es openu. 

Bonus video