Autor: Informer.rs

28.07.2022.

22:03

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZADOVOLJAN SAM, ALI... Trener ČUKARIČKOG ne razmišlja o Tventeu! U glavi samo MLADOST GAT!

Nastavlja se evropska priča Čukaričkog! Brđani će drugu godinu zarednom igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija pošto su pred svojim navijačima deklasirali Rasing Union sa 4:0, a ukupnim rezultatom 8:1 overili plasman u narednu fazu. 

Trener Dušan Kerkez ističe da je zadovoljan, ali ne potpuno budući da uvek traži više. Ipak, čestitao je svojim momcima jer nije očekivao ovakvu efikasnost jer je start sezone. 

- Nisam očekivao ovakvu efikasnost. Tek je početak, tražimo se, ali napredujemo i zasluženo smo prošli u naredno kolo. Zadovoljan sam, ali tražim bolje. Moram da im čestitam, bili su bolji i pokazali su zašto svi veruju u njih - rekao je Dušan Kerkez. 

Informer

Brđani će u trećem kolu igrati protiv holandskog Tventea, ali trener Čukaričkog nije želeo da komentariše narednog rivala, već je fokusiran na utakmicu protiv Mladosti iz Novog Sada. 

- Za tri dana Mladost GAT, na to tako gledam. Ima vremena za Tvente, to je ono što smo hteli i lepo je, ali nema odmora. Želimo u domaćem prventsvu da nastavimo niz - dodao je strateg Brđana.