• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

19:00 >> 21:54

NEKA SE SPREMI TVENTE - ČUKARIČKI JE MOĆAN I OPASAN! Brđani PREGAZILI Rasing i zakazali dvomeč sa HOLANĐANIMA! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

NEKA SE SPREMI TVENTE - ČUKARIČKI JE MOĆAN I OPASAN! Brđani PREGAZILI Rasing i zakazali dvomeč sa HOLANĐANIMA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija

Nije Rasing Union imao nikakve šanse na Banovom brdu. Čukarički je posle 90 minuta fudbala stigao do ubedljive pobede, a samim tim i do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija gde ih čeka Tvente - 4:0 (2:0). 

Prvi duel protiv TSC-a na Banovom brdu izgleda da je otreznio Brđane. Čukarički je nakon debakla "upalio motore", zaređao četiri pobede, a danas pred svojim navijačima pregazio Rasing Union. Četa Dušana Kerkeza nije dozvolila da se pitanje pobednika postavlja, te će u narednom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv holandskog Tventea! 

Foto: Starsportphoto

Rasing je u utakmicu ušao maksimalno agresivno, ali je nakon pet minuta sve došlo na svoje mesto. Mohamed Badamosi je nagovestio da će ovo biti "njegovo veče", ali i da mu je pas igra velika slabost budući da je već u 10. minutu propala dobra akcija Brđana zbog njegovog slabog dodavanja za Stefana Kovača. 

Sva sreća po Čukarički pa su u 39. minutu uloge bile zamenjene. Đorđe Ivanović je povukao kontru, proigrao Stefana Kovača, a nekadašnji vezista Crvene zvezde nesebično je "doturio" loptu do Mohameda Badamosija. Napadač iz Gambije namestio se i lako matirao golmana gostiju za vođstvo Čukaričkog. 

I dok su navijači slavili gol Badamosija, mreža na Banovom brdu ponovo se zatresla. Imao je Čukarički veliki broj kornera, ali je Marko Docić slao sve lopte na drugu stativu, ali ne i ovu! Kapiten Brđana je poslao kratak centaršut, a Gambijac je bio najviši u skoku i rešio pitanje pobednika. 

Ipak, Čukarički je bio rešen da se dodatno "raspuca" pred nastavak Superlige, ali i evropskih kvalifikacija. Jovan Lukić je dobio šansu na startu drugog poluvremena, a talentovani ofanzivac je posle samo dva minuta bio u velikoj prilici. Lukić se nije proslavio udarcem, ali je lopta stigla do Mohameda Badamosija koji je, misleći da je u ofsajdu, neozbiljno šutirao te mu je propala šansa da već na petoj utakmici u dresu Brđana stigne do het-trika. 

Promešao je Kerkez karte u nastavu meča, ali ni to nije omelo Čukarički da upiše ubedljivu pobedu. Posle novog kornera, ovoga puta je izvođač bio Bojan Roganović, lopta se odbila na volej Đorđa Ivanovića, a bivši napadač Partizana rutinski je zakucao iza leđa Rufijera za ubedljivih 3:0! 

Ni tu nije bio kraj! Navijači su želeli još, a fudbaleri Čukaričkog su im to i omogućili. Potpuni potop Rasing Uniona potvrdio je Spasojević u 73. minutu nakon velikog kiksa Omranija. 18-godišnji napadač ukrao je loptu, a onda jednom fintom izbacio kompletnu odbranu gostiju i postigao svoj prvi gol u seniorskom timu Brđana.

Foto: Starsportphoto©

ČUKARIČKI - RASING UNION   4:0 (2:0)

Strelci: Badamosi 38, 41, Ivanović 53, Spasojević 73

Stadion na Banovom brdu, Beograd   Sudija: Bulat Sarijev, Kazahstan

Čukarički - Belić - Rogan, Drezgić, Vujadinović, Roganović - Mijailović, Kovač - Ivanović, Docić, Ndiaje - Badamosi

Rasing Union - Rufier - Henetijer, Simon, Omrani, Lorent - Garos, Nakače - Simon, Šaus, Fransis, Muratović

Tok meča: 

Drugo poluvreme:

90. minut - KRAJ!

88. minut - Potpuno je opao ritam utakmice u finišu! Jasno je da se Čukarički zadovoljava ubedljivom pobedom, dok gosti jedva čekaju kraj...

83. minut - Pitanje pobednika na Banovom brdu davno je rešeno, a čini se da fudbaleri Rasinga žele da se njihova patnja protiv Čukaričkog što pre završi. 

Foto: Starsportphoto©

80. minut - Novi nalet tinejdžera Čukaričkog, kombinovali su Lukić i Spasojević, ali je lopta otišla nazad budući da nije bilo prostora da se ugrozi gol Rufijera. 

76. minut - Imao je sada napadač gostiju Bih šansu da smanji prednost Čukaričkog, ali je Belić sjajno reagovao, ostaje 4:0!

73. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Izuzetan potez 18-godišnjeg tinejdžera! Spasojević je izbacio jednom fintom kompletnu odbranu Rasinga koja je pre toga kiksirala i lako pogodio mrežu gostiju iz Luksemburga - 4:0! 

71. minut - Mogao je Čukarički i do "pokera", ali je Ndijale bio sebičan u izglednoj prilici. Njegov udarac iz mrtvog ugla zaustavio je Rufier, a slobodan na petercu loptu je čekao Jovan Lukić. 

66. minut - Pokušava trener gostiju da promeni nešto kako bi razmrdao svoje izabranike, ali je jasno da Rasing Union nema kvalitet da ugrozi Čukarički! 

61. minut - Željni su Brđani golova, uprkos činjenici da imaju obezbeđen plasman u treće kolo kvalifikacija Čukarički želi još pogodaka. 

58. minut - Velika šansa za Jovana Lukića koji je pobegao po desnom boku, ali je šutirao pravo u Rufiera, ostaje 3:0!

53. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Pocepao je Đorđe Ivanović mrežu Rasing Uniona nakon što mu je lopta sela na volej. Ako je pitanje prolaska ikada postojalo, sada je na Banovom brdu sve završeno! 

50. minut - Čini se da je Čukarički zadovoljan onim što je uradio do sada, nešto sporiji ritam u uvodnim minutima drugog poluvremena!

46. minut - Mogao je Mohamed Badamosi da dođe i do het-trika na startu drugog poluvremena, ali je napadač iz Gambije loše zahvatio loptu glavom! 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme na Banovom brdu!

Prvo poluvreme:

Kraj prvog poluvremena!

45. minut - Igraće se još tri minuta u prvom poluvremenu! 

41. minut - GOOOOOOOOOOL! Stotinak sekundi trebalo je Čukaričkom da overi plasman u treće kolo kvalifikacija! Badamosi je sjajno reagovao posle prekida i glavom matirao Rufiera za 2:0!

38. minut - GOOOOOOOOOOL! Čukarički vodi golom Mohameda Badamosija - 1:0! Sjajna akcija prethodila je golu napadača iz Gambije! Đorđe Ivanović je povukao kontru, dodao do Stefana Kovača koji je nesebično proigrao Badamosija, a njemu nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu!

33. minut - Sjurio se Viktor Rogan u kazneni prostor gostiju, poslao je bek loptu u srce šesnaesterca, ali je Omrani još jednom sjajno reagovao i raščistio opasnost pred golom Rasinga - 0:0!

29. minut - Stežu Brđani obruč oko gola Rasinga, ali još uvek Čukarički ne uspeva da pronađe put ka mreži koju čuva Rufier! 

24. minut - Novi nalet Čukaričkog, sada Ndiaje i Badamosi nisu uspeli da stignu do lopte pored Lorenta, a nakon kornera Drezgić je napravio faul u napadu dok je tražio prostor za skok. 

20. minut - Sada ozbiljan nalet gostiju iz Luksemburga, ali je Fransis loše zahvatio loptu na drugoj stativi. Za sada, mreže miruju na Banovom brdu! 

Foto: Starsportphoto©

16. minut - Nova akcija domaćina po desnom boku, Kovač i Rogan su kombinovali, ali je Đorđe Ivanović napravio faul u napadu prilikom skoka nakon centaršuta - 0:0!

12. minut - Povukli su gosti kontru nakon kornera Čukaričkog, a Viktor Rogan sa leđa je zaustavio Garosa te je glavni arbitar beku Brđana pokazao žuti karton. 

10. minut - PREČKA! Omrani je uspeo da zaustavi dobar nalet Brđana. Čukarički je nakon toga imao šansu da iz kornera  ugrozi gol rivala, ali je Badamosi pogodio prečku! 

6. minut - Imao je Čukarički priliku da iz kontre zapreti gostima, ali je Badamosi poslao loptu iza leđa Stefanu Kovaču, propala je lepa šansa... 

4. minut - Agresivni su gosti od prvog minuta, Rasing dominira na Banovom brdu, ali se Čukarički u uvodnom momentima meča odlično brani. 

1. minut - Utakmica je počela, sa centra kreću fudbaleri Rasing Uniona!

19:00 - Dobro došli na lajv prenos revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Čukaričkog i Rasing Uniona. Sve detalje sa Banovog brda možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija