Autor: Informer.rs

29.07.2022.

10:12

Foto: Starsportphoto

Sport

ČUKA DOVELA REPREZENTATIVCA I IGRAČA ZVEZDE! Nema šale sa BRĐANIMA!

Nije Rasing Union imao nikakve šanse na Banovom brdu. Čukarički je posle 90 minuta fudbala stigao do ubedljive pobede, a samim tim i do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija gde ih čeka Tvente - 4:0 (2:0). 

Još jedna lepa vest za simpatizere Čukaričkog stiže ovog petka! Fudbaler Crvene zvezde i mladi reprezentativac naše zemlje, Vladimir Lučić će se već od danas priključiti treninzima Brđana! 

Informer

 

Lučić će se boriti za minute u timu sa kojim je tokom jednog od ranijih prelaznih rokova već odradio pripreme, ali je tada umesto na Banovo brdo ipak prosleđen u IMT.

Lučić je minule sezone u dresu IMT-a postigao 13 pogodaka i bio jedan od najzaslužnijih što je njegov klub stigao na korak od elite gde ga je u baražu zaustavio Novi Pazar. Kontinuitet vrlo dobrih igara Lučić je nastavio u Zvezdi tokom letnjih priprema, ali se pozajmica ispostavila kao bolja opcija zbog oštre konkurencije.

Informer

 

U Čuki će među konkurentima Lučiću za minute biće Luka Adžić, Ibrahim Ndijae, i Aleksa Janković koji izlazi iz povrede, ali svi mogu da igraju i na drugim pozicijama u napadu.