Autor: Informer.rs

14.08.2022.

15:46

Foto:

Sport

HIT! VLAHOVIĆ POSLAO VIDEO PORUKU BOŽINOVU! Poželeo mu sreću protiv Saše Ilića! (VIDEO)

Šef stručnog štaba u ekipi Septembri je srpski stručnjak Slavko Matić, pa će ovo biti i derbi srpskih trenera! Vlahović je putem video poruke poslao podršku Božinovu, ali i svim igračima Septembrija, a bivši bugarski fudbaler je objavio taj video na svom Instagramu.

Valeri Božinov je uvek hvalio i veličao mladog srpskog asa i rekao da smatra da Dušan Vlahović u dresu Juventusa može da postane najbolji fudbaler na planeti! Rešio je reprezentativac Srbije da mu se na neki način oduži:

- Ćao svima, ja sam Dušan Vlahović, i želeo bih da pošaljem veliki pozdrav za FK Septembri. Pre svega da pozdravim Božu, velikog majstora i poznavaoca fudbala. Da vam poželim sreću pred utakmicu, da pregazite, da odigrate dobro i hrabro. Znam da ste svi mladi i željni dokazivanja, samo treba da budete hrabri, da idete jako i da se ne plašite ničega i ostvarićete sve rezultate napornim radom i trudom. I, naravno, slušajte starije i trenere šta vam pričaju i sigurno ćete napraviti velike stvari. Još jednom veliki pozdrav, želim vam puno sreće i sve najbolje - rekao je Vlahović.

Božinov je uzvratio svom nekadašnjem saigraču, koji trenutno nastupa za Juventus, klub za koji je i Bugarin nastupao.

- Veliko hvala na podršci od srca, veliki majstore moj. Takođe ti želim puno golova i uspeha u novoj sezoni, tvoj Valeri. Forza Juve - napisao je Božinov, a meč u kom će Saša Ilić dočekati Valerija Božinova i Slavka Matića igra se u nedelju od 19 časova.