Autor: Informer.rs

05.09.2022.

19:52

Foto: Starsportphoto

Sport

KAKAV DAN U SUPELIGI SRBIJE! Na tri meča čak 13 golova!

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su i šestu u ovoj sezoni, pošto su u Surdulici kao gosti savladali ekipu Radnika sa ubedljivih 4:0 i tako se na tabeli izjednačili sa trećeplasiranom Vojvodinom, a Crvena zvezda im sada beži samo jedan bod! Od danas je Novi Pazar lider na tabeli posle pobede nad kragujevačkim Radničkim.

Gosti su u osmom minutu iznudili jedanaesterac koji je u gol pretvorio iskusni Marko Docić, a sedam minuta kasnije N'Diaje je duplirao prednost ''Brđana''. Kada je Badamosi u 20. minutu povisio na 2:0, bilo je jasno da domaći nemaju šta da traže u ovom meču. U nastavku utakmice, N'Diaje je svojim drugim golom u 74. minutu meča postavio konačnih 4:0 za ekipu Čukaričkog. 

Informer

 

Radnik je ovim porazom ostao na dnu tabele sa samo tri osvojena boda od početka sezone i bez ijedne pobede.

U Lučanima, domaća Mladost je savladala ekipu ivanjičkog Javora rezultatom 4:1,a za Lučance je debitovao doskorašnji kapiten kragujevačkog Radničkog Marko Mirić, koji je u sedmom minutu napravio da-maer, potom je lopta došla do Bojovića koji je asistirao Jojiću, a ovaj preciznim udarcem sa nekih dvanaest metara pogađa desni ugao protivničkog gola - 1:0. Bojović je u 23. minutu uvećao prednost domaćih, a šest minuta kasnije Ivanjičani su uzvratili preko Gigića koji je smanjio na 2:1. Radivojević je u 35. minutu povisio na 3:1 u korist Mladosti, a u nastavku je trijumf domaćih potvrdio mladi Đorđe Gordić svojim golom u 58. minutu meča!