• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2022

17:58 >> 18:19

NESTVARNO! Novi Pazar je lider Superlige Srbije, večiti mu gledaju u leđa!

Starsportphoto

Fudbal

NESTVARNO! Novi Pazar je lider Superlige Srbije, večiti mu gledaju u leđa!

Podeli vest

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Radnički u Kragujevcu sa 1:3 (1:1) i tako upisali sedmi trijumf u nizu u Superligi Srbije

Delovalo je da je Vladimir Gaćinović prežaljen na klupi Novog Pazara, ali usledio je epski preokret. Klub sa juga Srbije vezao je sedam pobeda u Superligi Srbije, poslednju danas u Kragujevcu protiv Radničkog 1:3 i tako došao na prvo mesto domaćeg šampionata! 

Teško da je neko u Novom Pazaru mogao da zamisli prvo mesto posle deset kola, ali je tako. Pazarci su iskoristili činjenicu da Crvena zvezda ima dve utakmice manje, upisali trijumf protiv Crvenih đavola u Kragujevcu i stigli na čelo tabele sa 21 bodom! 

Foto: Starsportphoto

Istina, danas su imali nešto lakši zadatak budući da je Radnički igrao sa igračem manje od 10. minuta kada je isključen štoper Filip Ivanović. Novi Pazar je poveo u 16. preko Islamovića, da bi Tomić u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena poravnao rezultat.

Bio je to početak kraja za Kragujevčane. Sa dve izmene na poluvremenu Gaćinović je razmrdao svoje izabranike, a već u 57. minutu mrežu domaćina pogodio je Stanojlović. Nekoliko trenutaka kasnije slavlje je moglo da počne na "Čika Dači" kada se u strelce upisao i Bogdanovski za konačnih 3:1!

SUPERLIGA SRBIJE - DESETO KOLO:

Subota

Radnički Niš - Mladost NS 1:1 (1:1)
Štulić 34 - Radulović 38

Spartak - Napredak 1:2 (0:1)
Obradović 88 - Šarić 11, Đeković 64

Nedelja

Kolubara - Partizan 1:5 (1:4)
Milojević 8 - Rikardo 2, 18, 39, Natho 32, Menig 52

Vojvodina - Voždovac 2:1 (0:0)
Čumić 60, 92 - Burmaz 69

Crvena zvezda - TSC 1:1 (1:1)
Ilić ag 45 - Jovanović 38

Ponedeljak

Radnički 1923 - Novi Pazar 1:3 (1:1)
Tomić 45+4p - Islamović 16p, Stanojlović 57, Bogdanovski 63

18.00 Mladost Lučani - Javor 

18.00 Radnik - Čukarički 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija