Autor: Informer.rs

14.09.2022.

08:33

Foto: Starsportphoto©

Sport

NOVI PAZAR NA NOGAMA! Transfer bomba! Bivši reprezentativac među Pazarcima, a bio je blizu Partizana?

Mogao bi Adem Ljajić (31) da obuče dres Novog Pazara, sa čijim fudbalerima trenira već neko vreme i sada je fotografisan čak i u klupskoj opremi. 

Adem Ljajić i Novom Pazaru

Kao slobodan igrač mogao bi da postane "bomba" ovog prelaznog roka u Srbiji, bez kluba je otkako mu je ovog leta istekao trogodišnji ugovor sa Bešiktašom.

To je dodatno podgrejalo spkulacije, a s obzirom na ambicije kluba u ovoj sezoni možda dođe i do dogovora. Ljajić bi mogao da postane najveće pojačanje u istoriji Novog Pazara. 

Ljajić je u karijeri pored Partizana igrao za Fiorentinu, Inter, Romu, Torino i Bešiktaš. Celu prethodnu sezonu presedeo na tribinama u Bešiktašu. Pre nego što je počeo da trenira u Novom Pazaru spekulisalo se o povratku u Partizan. Ipak nije došlo do dogovora.

- Svi igrači su dobrodošli koji mogu da doprinesu. Nisam za dovođenje čisto da bi se dovelo. Ljajić je jedan od onih koji mogu da naprave razliku. Ipak, nije imao mnogo utakmica prošle sezone. Ako dođe, potrebno je da budemo strpljivi kako bi bio u staroj formi - rekao je pre nekoliko nedelja trener Partizana Gordan Petrić.

Bonus video