• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.08.2022

13:11

KO USKORO OBLAČI CRNO-BELI DRES? Partizan više ne želi iskusnog internacionalca, MLADI SRBIN JOŠ UVEK NEOSTVARIVA ŽELJA, reprezentativac BIH blizu POTPISA!

Starsportphoto

Partizan

KO USKORO OBLAČI CRNO-BELI DRES? Partizan više ne želi iskusnog internacionalca, MLADI SRBIN JOŠ UVEK NEOSTVARIVA ŽELJA, reprezentativac BIH blizu POTPISA!

Podeli vest

Fudbaleri Paritizana već su jednom nogom u grupnoj fazi Lig konferencije, a sada je vreme za pojačanja za Evropu

Crno-beli su ostvarili ubedljivu pobedu protiv Hamruna na domaćem terenu rezultatom 4:1, tako da je po mnogima odlazak u Maltu samo formalnost.

Ipak, novi strateg Partizana Gordan Petrić ističe da su njegovom timu prekopotrebna pojačanja.

Već se danima pominju nekoliko imena, a neki će sigurno uskoro zadužiti crno-belu opremu u Humskoj.

REPREZNTATIVAC BOSNE I HERCEGOVINE META PARTIZANA 

Fudbaler  Standarda iz Liježa i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Gojko Cimirot (29) mogao bi uskoro postane igrač Partizana.

U Humskoj veruju u kvalitete iskusnog veziste, tako da bi Cimriot uskoro mogao da po prvi put zaigra u Superligi Srbije.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je rođen u Trebinjul. Ponikao u tamošnjem Leotaru, zatim je igrao u Sarajevu odakle je prešao u PAOK.

Foto: AP/Photo

Gojko Cimriot

U Grčkoj je proveo tri sezone, da bi postao član belgijskog Standarda s kojim ima ugovor do kraja tekuće sezone.

Cimriot poseduje srpski pasoš, ipak igra za Bosnu i Hercegovinu za koju je upisao 37 nastupa, 

ZANIMLJIV I IGRAČ IZ TURSKOG ŠAMPIONATA

Reprezentativac Malija ičan turskog Giresunspora, Hamidu Traore (25) velika je takođe velika želja Partizana pred sam kraj letnjeg prelaznog roka.

Traore već sedam godina igra u turskom šampionatu, a Partizan bi rado voleo da ga vidi u svojim redovima. 

Reč je o snažnom fudbaleru, koji se dobro snalazi i kao defanzivni vezni, ali i ofanzivnije, čak i iza napadača po potrebi.

Za A selekciju reprezentacije  Malija upisao je jedan nastup.

LJAJIĆ VIŠE NIJE PRIORITET, NE POSTOJI MOGUĆNOST ZA ČUMIĆA I RADOVANOVIĆA

Već duže vreme se priča da bi Adem Ljajić mogao ponovo da obuče da crno-beli dres. Ipak, nekadašnji reprezentativac Srbije nije glavni prioritet.

Najveći problem kod čoveka koji upisao 49. nastupa u dresu Srbije je njegova trenutna fizička sprema.

Foto: reuters

Lajić se u poslednje vreme nije baš naigrao u Bešiktašu, tako da su crno-beli skeptični po pitanju njegove trenutne forme. 

Gordan Petrić je na pres konferecniji povodom predstavljanja za novog trenera naglasio, da bi se u slučaju dovođenje Ljajića svkakako moralo dosta raditi na njegovoj fizičkoj spremi.

Velika želja Partizana bio je i Aleksandar Radovanović, defanzivac Kortrijka, ipak belgijski tim nije raspoložen za prodaju centralnog beka.

Igrač Olmpijakosa, Nikola Čumić velika je želja Partizana već duže vreme, ipak Olimpijakos nije voljan da proda mladog  fudbalera.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija