Autor: Informer.rs

19.09.2022.

08:55

Foto:

Sport

ŠOK POTEZ ZVEZDINOG KLINCA! IZABRAO JE CRNU GORU, a igrao je za Srbiju!

Radulović je na spisku selektora mlade reprezentacije Miodraga Vukotića i već u septembru postaće novi reprezentativac Crne Gore do 21 godine!

Radulović je igrao za crnogorske timove do 15 i 16 godina, a zatim za selekcije Srbije do 17 i 20 godina. Svojevremeno je dobio i poziv u reprezentaciju Srbije do 21 godine, ali nije zaigrao, pa sada može još jednom da promeni "fudbalsko državljanstvo".

Informer

Andrija Radulović

 Andrija Radulović rođen je u Kotoru 2002. godine, ali je fudbalsku karijeru razvijao u srpskim klubovima.Kako prenose mediji iz Crne Gore, njihova reprezentacija bi u budućnosti mogla da ima mnogo koristi od Radulovića, ukoliko uspe da se vrati na nivo iz tinejdžerskih dana. Mladi krilni fudbaler koji igra i na mestu levog beka bio je najtalentovaniji đak Zvezdine škole pre nego što je napravio veliku pauzu zbog mononukleoze. Potpisao je sa Zvezdom novi ugovor do 2025. godine. Ali, nije ostao na Marakani. Bio je na pozajmicama u Grafičaru i novosadskoj Mladosti. Radulović trenutno nosi dres ekipe Mladost GAT.

Deluje da će vrlo brzo da se vrati u Ljutice Bogdana 1a. Već je odigrao 10 mečeva i postigao četiri gola.

Bonus video