Autor: Informer.rs

19.09.2022.

12:55

Foto: Starsportphoto,

Sport

URNEBESAN KOMENTAR PIKSIJA: Šta je rekao Batistuta? Mora da ste ga napili...

Dragan Stojković je održao konferenciju za medije pred start Lige nacija i našalio se kada su mu novinari otkrili šta je rekao legendarni Argentinac.

- Mora da ste ga napili. Ako je to rekao preko dana... Ništa - nasmejao je sve selektor:

Informer

Gabrijel Batistuta hvalio Piksija

- On je jedan od igrača o kom ne treba previše pričati, golgeter koji je plenio u to doba i samo njegovo ime govori mnogo toga. Ako je to rekao i kako je rekao, meni ostaje samo da mu se zahvalim. Mada, moja igračka je prestala je tamo 2001. godine. Više se i ne sećam kako sam igrao. Lepo je čuti, u svakom slučaju. Uvek je lepo čuti kad vas hvale, kad vas kritikuju, onda baš i nije prijatno. Šalim se, zaista snažne reči i ako mislim da ja nisam bio u tom rangu. Oni su bili nešto vanserijski, ali prihvatam te reči - rekao je selektor.

Informer

Srbija u subotu dočekuje Švedsku, zbog kazne samo sa decom do 14 godina iz škola fudbala na tribinama, a tri dana kasnije gostuje u Oslu.

Žao je selektoru što protiv Švedske neće biti "starijih" navijača, ali ističe da će ekipa dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat i oprosti se od navijača pred polazak u Katar.

- Iskoristićemo ovo vreme na nekim taktičkim stvarima i sigurno je da će Srbija nastaviti da igra napadački fudbal - poručio je Stojković.

Bonus video