Autor: Informer.rs

20.09.2022.

14:51

Foto: Reuters

Sport

JUVE MORA DA ĆUTI I TRPI! Alegri će dobiti džak para ako ga otpuste!

Jasno je i zašto! Kako prenose mediji u Italiji, Maks Alegri ne mora da brine da li će uskoro biti otpušten.Juventus ne može da plati klauzulu u slučaju otkaza. 

Ukoliko bi Juventus uručio otkaz treneru, morao bi da mu isplati i čak 36 miliona evra. Bio bi to strašan udarac za klub, pa je jasno zašto ta opcija nije u igri. 

Hoćete vi plaćati novog trenera? - rekao je nedavno direktor Mauricio Arivabene i aludirao na novac koji bi klub   morao da izdvoji u slučaju otkaza.

Informer

Alegri će dobiti bogatstvo ako ga Juventus otpusti

Fudbaleri Juventusa nisu na sjajan način otvorili novu sezonu. U Seriji A su na osmom mestu, imaju sedam bodova manje od lidera Napolija, a Ligu šampiona počeli su sa dva uzastopna poraza. Mnogi krivca vide u Dušanu Vlahoviću koji uopšte ne dobija lopte i ne ulazi u šanse. Drugi krivca traže u Masimilijanu Alegriju, ali trener crno-belih je prilično siguran.

- Juve je znao da završava sezone u Seriji A i na sedmom mestu, ali niko to nije karatkerisao kao zabrinjavajuće - a baš tu reč je nedavno iskoristio Leonardo Bonuči. Kada pogledate Dušana Vlahovića, on nije uopšte napredovao od dolaska iz Fiorentine - rekao je Klaudio Markizio.

Bonus video