Autor: Informer.rs

21.09.2022.

21:50 >> 19:24

Foto: Reuters

Sport

SVI SE JOŠ SEĆAJU FIGA I NJEGOVE IZDAJE, A SADA ŠPANCI BRUJE O NJEMU! Asa Reala želi Barsa, on se NAPOKON oglasio i podigao prašinu!

U poslednje vreme ovaj 26-godišnjak se uglavnom nalazi na klupi za rezerve, što je dovelo do njegovog nezadovoljstva u klubu, iako je pred početak sezone najavljeno da će Asensio ostati na "Bernabeu".

Marko Asensio se trenutno nalazi na okupljanju sa reprezentacijom Španije pred mečeve u Ligi nacija, a tom prilikom je dao intervju za "Kope". Njemu ističe ugovor narednog leta, a posle pisanja da ga Ćavi želi u svojim redovima, on je dao diplomatski odgovor!

Informer

 

- Ne znam da li me Barselona želi. Postoje glasine oko mnogo klubova, to je normalno- rekao je Asensio, ali je novinar želeo da od njega čuje nešto "sočnije", pa ga je upitao da li može da kaže "Nikada neću igrati za Barselonu".

- Nikada nisam razmišljao o budućnosti u Barseloni. Ne znam kako bi to bilo. Stvarno ne znam, trenutno ne mogu da odgovorim na to pitanje - rekao je Asensio koji nije negirao i jasno je da nije isključio mogućnost transfera! Nema sumnje da će se podići velika prašina u špansoj javnosti ako dođe do ovog transfera, ali neće moći ni da priđe onom haosu koji je nastao kada je čuveni Portugalac Luis Figo Barsin dres zamenio Realovim!