• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2022

20:40

UUUUU, IZDAJA U NAJAVI Zabošće Realu NOŽ U SRCE! Barsa bi OVO DA ISKORISTI!

Reuters

Fudbal

UUUUU, IZDAJA U NAJAVI Zabošće Realu NOŽ U SRCE! Barsa bi OVO DA ISKORISTI!

Podeli vest

Kako prenose katalonski mediji, Barselona je zainteresovana da dovede fudbalera Real Madrida - Marka Asensija.

U poslednje vreme ovaj 26-godišnjak se uglavnom nalazi na klupi za rezerve, što je dovelo do njegovog nezadovoljstva u klubu, iako je pred početak sezone najavljeno da će Asensio ostati na "Bernabeuu".

Nakon prethodne dve sezone u kojima je bio uglavnom standardan, u ovoj veoma retko dobija šansu, na šta ukazuje podatak da je odigrao manje od sat vremena fudbala.

Njemu aktuelni ugovor sa Realom ističe na kraju sezone i po svemu sudeći neće doći do produžetka saradnje, što Barselona pokušava da iskoristi i dovede Asensija narednog leta bez obeštećenja.

Foto: REUTERS/Isabel Infantes

Marko Asensio

- Barselona planira da se tu upetlja. Prednost katalonskog kluba je što ima dobar odnos sa Žoržom Mendežom, agentom Realovog igrača - piše katalonski "Mundo deportivo".

Asensio je u Real stigao 2015. godine iz Majorke. Za Madriđane je odigrao 239 utakmica, postigao 50 golova, uz 24 asistencije i osvojio tri Lige šampiona i isto toliko titula prvaka Španije.

Ukoliko se obistine navodi katalonskih medija, ovo bi mogao biti jedan od najšokantnijih prelazaka igrača iz jednog kluba u drugi u skorijoj istoriji španskog fudbala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija