Autor: Informer.rs

04.10.2022.

10:15

Foto: USA Today

Sport

SRBIN HARA AMERIKOM! Piksiju ovo nije promaklo, FSS čestitao Joveljiću na velikom uspehu! (VIDEO/FOTO)

Joveljić je tokom regularnog dela sezone upisao 31 nastup, ali je najčešće ulazio sa klupe, pa je na terenu proveo ukupno  nešto manje od 1.000 minuta.

Navijači su ipak oduševljeni Srbinom, postigao je 10 golova i tri asistencije, a imao je i četiri pogotka u ostalim takmičenjima. 

- Velika je čast biti izabran za najboljeg igrača godine od strane neverovatnih navijača Galaksija. Stvarno cenim to, ali posao još nije gotov! Idemo zajedno da donesemo još jedan trofej tamo gde pripada - napisao je na Tviteru Joveljić, a koja je tokom slavlja ogrnuo srpsku trobojku. 

U prethodnom periodu nije bio na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, ali golovi Joveljića sigurno nisu promakli selektoru, pa bi mogao da bude iznenađenje na spisku pred Svetsko prvenstvo u Kataru. 

Dejanu Joveljiću je na velikom priznanju čestitao i Fudbalski savez Srbije.

- Igrač godine LA Galaksija! Dejan Joveljić je zbog sjajnih partija tokom čitave sezone zasluženo izabran od strane navijača za najboljeg igrača kluba iz Los Anđelesa - stoji u čestitki FSS-a.

LA Galaksi se kvalifikovao za plej-of MLS lige - trenutno su na četvrtom mestu Zapadne konferencije kolo pre kraja takmičenja.

Bonus video