• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

08:59

TOOOOOOO SRBINE! Joveljić razbija, za 7 minuta postigao gol i odveo Galaksi u četvrtfinale Kupa! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

TOOOOOOO SRBINE! Joveljić razbija, za 7 minuta postigao gol i odveo Galaksi u četvrtfinale Kupa! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić nastavlja da briljira i rešeta mreže u dresu LA Galaksija

Srpski as Dejan Joveljić postigao je pogodak u meču osmine finala Ju-Es Open Kupa u kom su fudbaleri Los Anđeles Galaksija slavili sa 3:1 protiv gradskog rivala Los Anđelesa.

Joveljić je meč počeo sa klupe, u igru je ušao  u 74. minutu umesto Čičarita, koji je prethodno bio strelac za vođstvo Galaksija od 2:0. Srpskom napadu nije bilo potrebno mnbogo vremena da opravda ukazano poverenje. Posle samo sedam minuta provedenih na terenu zatresao mrežu rivala za 3:0, pa je njegov tim rutinski priveo meč kraju.

Iskoristio je Joveljić oštar centaršut po zemlji Rahima Edvardsa, postavio nogu tako da lopta dobije pravu putanju i ode u "malu" mrežu.

 

 

Podsećamo da je srpski napadač u meču šesnaestine finala postigao dva gola u pobedi svoje ekipe protiv Kalifornije rezultatom 3:2.

Inače, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak igrača koji će konkurisati za mesto u timu za mečeve u Ligi nacija, a na njemu je i Dejan Joveljić, koji će imati šansu da se dokaže selektoru. Našu selekciju u junu očekuju četiri meča u grupi B Lige nacija, a rivali će biti Norveška, Slovenija (dva puta) i Švedska. Prvi meč "orlovi" će igrati 2. juna protiv Norvežana na domaćem terenu, da bi tir dana kasnije ugostili i Sloveniju. Potom će 9. juna uslediti gostovanje Švedskoj, a "reprezentativni prozor" biće zatvoren duelom protiv Slovenije 12. juna u Ljubljani.

Liga nacija će biti svojevrsna priprema za Mundijal u Kataru, koji je na programu od 21. novembra do 18. decembra.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija