Autor: Informer.rs

08.10.2022.

01:07

Foto: fss

Sport

MITROVIĆEV TRENER LJUT NA SRBIJU I PIKSIJA: Frustrirani smo, POVREDIO SE! Tražimo protekciju, da igrači budu zaštićeni

Srpski napadač najverovatnije neće moći da igra za Fulam u Premijer ligi u meču sa  Vest Hemom u nedelju. Mitrović se povredio tokom reprezentativnih obaveza u Ligi nacija, kada je dobio udarac od Viktora Lindelofa na meču sa Švedskom.

Trener Fulama Marko Silva nije zadovoljan zbog toga, o čemu je otvoreno pričao.

- Podržavamo naše igrače u svemu što rade i znamo koliko im je važno da igraju za svoje reprezentacije. Za Srbiju u ovom slučaju bile su to dve veoma važne utakmice i ponosni smo na Mitrovića - rekao je Silva, a potom osuo paljbu.

Informer

Aleksandar Mitrović

-  Međutim, tražimo protekciju, potrebno je da igrači budu zaštićeni, jer su potrebni i nama. Ne kažem da ga Srbija nije zaštitila, ali sada moramo da se nosimo sa ovom situacijom i zbog toga smo frustrirani. Povredio se na tom meču sa Švedskom.

Inače, u Londonu je selektor Stojković koji je želeo da se vidi sa najboljim strelcem u istoriji nacionalnog tima i da sazna nešto više o stepenu povrede napadača Fulama.

Informer

 

Postoji vrlo mala šansa da Mitrović zaigra protiv Vest Hema, mada je malo verovatno da će rizikovati i eventualno pogoršati povredu.

- Mitrović je pod upitnikom za Vest Hem, trenirao je, radio neke vežbe, oseća se bolje, imaće dodatni lekarski pregled u subotu. Videćemo kako će reagovati. Možda bude spreman za nedelju, a možda tek za naredni meč - zaključio je trener Fulama.

Bonus video