• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2022

06:52

MITROVIĆA TUKU, A DAO IM JE 3 GOLA! Kad Srbija zove, njega ništa ne boli!

Starsportphoto

Fudbal

MITROVIĆA TUKU, A DAO IM JE 3 GOLA! Kad Srbija zove, njega ništa ne boli!

Podeli vest

Srbija je zvala, Aleksandar Mitrović se odazvao i to het-trikom u demoliranju Švedske (4:1) u Ligi nacija

Došao je Aleksandar Mitrović do 49. gola, još jednom je pokao u kakvu se zver pretvara kada obuče dres sa nacionalnim grbom.

Nažalost tokom meča dobio je jedan udarac. Selektor Dragan Stojković posle meča nije znao u kakvom je stanju, ali svi znaju da je Mitrović spreman da igra protiv Norveške čak i ako trpi bolove.

 

On je dobio jedan udarac i sad ne znam u kom je stanju. Mislim Lindelof da je to uradio. Da je mene udario, rekao bih vam kako se osećam. U ovom trenutku ne znam kako je on. S obzirom na to da znam kakav je Mitrović, ne verujem da će propustiti utakmicu u Norveškoj pa makar imao i bolove. On daje sebe 100 odsto i nadam se da nije ništa ozbiljno. Videćemo, imamo još nekoliko dana, da vidimo tačno stanje. Nezgodan udarac, ali dobro. Moraju i da ga tuku malo, dao im je tri gola, ne može bez toga - rekao je selektor Stojković.

Standings provided by SofaScore

Bio je to poslednji meč Srbije na domaćem terenu pred početak Svetskog prvenstva u Kataru u novembru. Uprkos trijumfu na "Marakani" mora da se pobedi Norveška u Oslu u poslednjem kolu.

Slovenci su 5. kolu grupe 4 u ligi B Lige Nacija dočekali Norvešku i taj meč je završen pobedom Slovenaca rezultatom 2:1.

Foto: Starsportphoto

 

Norvežani sada imaju 10 osvojenih bodova uz gol razliku 7:5. U prvom kolu minimalnim rezultatom savladala je Srbiju i ima bolji međusobni skor. Ali,u utorak Orlovi imaju šansu da se revanširaju rivalu.

- Najvažnije je da igramo sa samopouzdanjem, da produkujemo lep, napadački fudbal, da kreiramo šanse, to je nešto što mene ispunjava. Srbija mora tako da izgleda. Utakmica sa Norveškom koju smo ovde izgubili, kreirali smo sto šansi, a nismo dali gol. Ali uvek ima vremena za revanš, to je fudbal, imamo par dana da se odmorimo, da napravimo analizu, ne ovog od večeras, za to nema potrebe, da ih davim glupim stvarima, nego da se napravi analiza norveškog tima, iako ga znamo, ali neće im biti lako.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17