• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

23:20

PONOSAN SAM! IMALI SMO DODATNU ODGOVORNOST PRED "KLINCIMA"! Piksi PREZADOVOLJAN nakon pobede!

Starsportphoto©

Fudbal

PONOSAN SAM! IMALI SMO DODATNU ODGOVORNOST PRED "KLINCIMA"! Piksi PREZADOVOLJAN nakon pobede!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Beogradu Švedsku sa 4:1, u utakmici petog kola Lige nacija B u Grupi 4

Švedska je povela u 15. minutu golom Viktora Klasona, a zatim je tri gola postigao Aleksandar Mitrović, u 18. minutu, prvom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 50. minutu. Konačan rezultat postavio je Saša Lukić pogotkom u 70. minutu.

Zbog kazne, utakmica na stadionu "Rajko Mitić" odigrana je pred decom uzrasta do 14 godina.

- Ponosan sam na igrače i stil fudbala koji želimo da pokažemo. Bili smo bolji od Švedske, ne samo po golovima već i po igri. Delovali smo dominantno, a to je igra donela je i do rezultata. U svakom slučaju mislim da će "klinci" koji će biti na stadionu otići kući srećni - rekao je Dragan Stojković. 

Selektor Srbije istakao je da je pred utakmicu govorio o činjenici da će na tribinama biti deca. To je bio dodatan motiv za Orlove koji su dali sve od sebe da navijači stadion napuste zadovoljni. 

Foto: Starsportphoto

- Imali smo neverovatnu odgovornost jer nas ta deca gledaju. Znam koliko je njima stalo da ostavimo dobar utisak i pobedimo. To je bila tema današnjeg sastanka da igrači znaju da su na tribinama najverniji navijači. Drago mi je da ispalo onako kako smo zamislili i planirali. Klinci mogu mirno da spavaju večeras - dodao je Piksi. 

Orlove već 27. očekuje nova utakmica u Ligi nacija. Rival će biti selekcija Norveške koja je danas poražena od Slovenije sa 2:1. Ipak, Piksi ističe da to ne menja pristup Srbije protiv Skandinavaca. 

- Neće biti lakše, svaka utakmica je različita kao i svaki protivnik. Srbija, odnosno mi, nećemo menjati stil. Pokušaćemo da kroz našu igru i kroz ono što možemo da pružimo na terenu dođemo do rezultata. Ako su Norvežani bolji čestitaćemo im, ali im svakako neće biti lako - podvukao je selektor Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija