Autor: Informer.rs

11.10.2022.

11:44

Foto: Starsportphoto

Sport

ZNA SE KO DELI PRAVDU VEČITIMA U EVROPI! Zvezdi sudi Poljak Stefanski, Partizanu arbitar iz Izraela


Crvenoj zvezdi će na gostovanju Ferencvarošu u četvrtom kolu H grupe Lige Evrope, 13. oktobra u 21.00, suditi poljski arbitar Danijel Stefanski. Njemu će pomagati zemljaci David Golis i Mihal Obukovič.

Prioritet jedan, dva i tri je domaće prvenstvo. Evropa je 'bonus' takmičenje koje volimo da igramo, a kada igramo volimo i da pobedimo. Neće biti problema, mislim da je pobeda protiv Ferencvaroša podigla samopouzdanje ekipi. Da bi se to produžilo, moraju da nastave da igraju tako. Obaveza je da ih motivišemo za to - kazao je trener Zvezde Miloš Milojević.

Informer

 



Fudbaleri Partizana dočekaće istog dana u Humskoj u 18.45 ekipu Kelna u četvrtom kolu D grupe Lige konferencija.

Informer

 


Glavni arbitar tog meča biće Izraelac Roj Rajnšrajber, kom će pomagati David Biton i Sagi Mecamber, takođe iz Izraela.

Što se tiče utakmice u četvrtak, to će biti potpuno druga utakmica, mnogo teža nego što je bila ona prva u gostima. Koliko sam ispratio Keln izgubio 3:1 od Borusije Menhengladbah. I oni će doći sa željom za dokazivanjem, ali možda će biti i neke nervoze. To su igrači koji su navikli na ove situacije. Ali, sigurno će biti potpuno drugačija utakmica i mnogo teža od one koju smo odigrali. Mi moramo da budemo strpljivi, znamo da nam pobeda donosi proleće, i nerešeno je dobar rezultat. Ali, mi ne razmišljamo u tom pravcu. Razmišljamo samo da se odmorimo i da pružimo ponovo maksimum -  rekao je Petrić.

Bonus video