• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2022

18:40

HRVATI CMIZDRE ZBOG ZVEZDE I PARTIZANA! Kakva ljubomora u "Lijepoj njihovoj"! NIJE FER! SRBI SU BOLJI! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

HRVATI CMIZDRE ZBOG ZVEZDE I PARTIZANA! Kakva ljubomora u "Lijepoj njihovoj"! NIJE FER! SRBI SU BOLJI! (FOTO)

Podeli vest

Uspešna noć je iza srpskih fudbalskih klubova u Evropi, što nije moglo da prođe nezapaženo u komšiluku.

Crvena zvezda savladala je Ferencvaroš na "Marakani" 4:1, a Partizan je napravio senzaciju trijumfovaši u Kelnu 1:0.

Hrvatski "Index" komentarisao je igru večitih rivala. Uspeh Zvezde i Partizana iskoristili su novinari tog medija da uporede srpsku Superligu i HNL, i smatraju da nije fer da Superliga Srbije bude ispred njihovog.

Komšijama smeta to što je Mocart bet Superliga Srbije osam pozicija bolje plasirana od hrvatskog šampionata.

Hrvatima, naime, smeta to što se po bodovnom koeficijentu UEFA isto vrednuje pobeda Dinama nad Čelsijem i Crvene zvezde protiv Ferencvaroša, odnosno Partizana nad Kelnom.

Foto: Starsportphoto

- Čak kada bi Dinamo odradio sjajnu sezonu u teškoj grupi Lige šampiona te u preostale tri utakmice (Salcburg i Milan kod kuće, pa gostovanje kod Čelsija) izborio još jednu pobedu i remi, čime bi završio treći i nastavio u Ligi Evrope - tako bi osvojio još četiri boda. Dva za pobedu, jedan za remi i bonus bod za ulazak u nokaut-fazu Lige Evrope. Međutim, kad bi se to podelilo s brojem učesnika, Hrvatska bi dobila još samo jedan bod. Onoliko za koliko je Srbiji trebalo samo dve utakmice protiv daleko lošijih protivnika nego što su Dinamovi - navode na pomenutom na portalu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalac

pre 1 godinu

Gorećete u paklu deforovci, gadovi udbaški zbog širenja mržnje. Kad tad!

maks

pre 1 godinu

Nemože pašaluk da ne spomene Hrvate. :))) Kakav je to teški KOMPLEKS. U Hrvatskoj jedva da se i zna da postojite. I da ne trkeljate non stop o Hrvatima teško da bi i znali. Eto koliko ste nam zanimljivi. Ali bez Hrvata pašaluk nemože. SVE, APSOLUTNO SVE se mjeri prema Hrvatima. To je ČISTA psihologija koja je jasna i maloj djeci. Koja vam se kao i svi mi, i smiju. Težak Kompleks od boljeg od sebe. Patološka ljubomora, očaj i NEMOČ. Nije vam lako :)))

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija