Autor: Informer.rs

07.11.2022.

09:45

Foto: FSS

Sport

Izložba "Espresacija reprezentacije" deo ceremonije svečanog ispraćaja Orlova na SP u Katar (FOTO)

Galeriji RTS-a od 15. novembra biće postavljena izložba slika fudbalske reprezentacije Srbije koje su naslikane jedinstvenom tehnikom espreso art. 

Sportski novinar Bojan Đorđević jedini na svetu slika tehnikom espreso art, ostacima kafe, a ovom prilikom predstaviće 46 slika naših reprezentativaca ali i stručnog štaba reprezentacije Srbije koji sa Orlovima putuju u Katar. 

Informer

 



Đorđević ističe da je lično mnogo srećan što će posetioci izložbe pored naših fudbalskih asova na njegovim slikama videti i sve one "nevidljive" ljude iz stručnog štaba. 

- Doktor, ekonom, pomoćni i kondicioni treneri,tim menadžer,analitičar... svi su oni dragoceni i uloga svakog od njih itekako je važna i doprinosi da Tadić, Mitrović, Vlahović i ostali blistaju na terenu - objasnio je on. 

Informer

 


Ideja o izložbi "Espresacija reprezentacije" je naišla na oduševljenje ljubitelja fudbala i umetnosti, tako da je brzo uvrštena u svečanu ceremoniju ispraćaja ekipe Radio televizije Srbije u Katar, zakazanu za 15. novembar.

Nakon svečanog ispraćaja reprezentacije na Svetsko prvenstvo izložba će se preseliti u atrijume dva poznata beogradska tržna centra gde će posetioci moći da je vide prve dve nedelje Mundijala. 

Informer

 



-Planiram da poslednje nedelje Svetskog prvenstva ovu jedinstvenu izložbu "prošetam" i po Srbiji. Neka za sada ostane tajna u kojim gradovima ćemo gostovati, ne želim da pokvarim iznenadjenje - kaže umetnik.

Bonus video