• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

09:35

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDAMA MITROVIĆA I VLAHOVIĆA! Srbija je zabrinuta,  direktor reprezentacije otkriva da li će igrati u Kataru!

printscreen

Fudbal

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDAMA MITROVIĆA I VLAHOVIĆA! Srbija je zabrinuta, direktor reprezentacije otkriva da li će igrati u Kataru!

Podeli vest

Nacija je zabrinuta, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović povređeni su pred početak Svetskog prvenstva u Kataru, ali dobre vesti ima direktor reprezentacije Srbije Stevan Stojanović

Aleksandar Mitrović zbog povrede nije bio u sastavu Fulama, dok za Juventusa u velikom derbiju Serije A protiv Intera nije igrao Dušan Vlahović, koji se još uvek nije oporavio od povrede.

To je ozbiljno zabrinulo navijače jer Mundijal kreće za dve nedelje, a Stojanovič ima dobre vesti.

Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv Njukasla. Naš medicinski tim je u kontektnu sa Mitrovićem i mislim da će biti spreman za Katar kao i Vlahović. On je imao operaciju prepona, obnovio je tu povredu, ali mislimo da će biti spreman - rekao je za TV prva Stojanović.

Foto: reuters

Aleksandar Mitrović nije igrao za Fulam

Fudbaleri se u Staroj Pazovi okupljaju 14. novembra, a već narednog dana putuju u Bahrein gde ih očekuje provera za Svetsko prvenstvo sa Bahreinom.

- Treba da idemo polako i da se spremimo prvo za Brazil, pa Kamerun, treća je sa Švajcarskom. Ako sve bude kako treba i prođemo prvi krug, sve je moguće. Piksi je večiti optimista za razliku od nas koji nismo znali da će biti ovakav učinak reprezentaciji i sve je ubedio u to.

Dejana Savićevića pre nekoliko dana je prognozirao da će Srbija "ili u polufinale ili će ispasti u grupnoj fazi".

- Dejo je naš veliki prijatelj. Siguran sam da će da navija za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Voleo bih da se desi to što je rekao, mislim na polufinale. Drugu soluciju da ne komentarišemo - nasmejao se sirektor reprezentacije Srbije. 

Foto: reuters

Dušan Vlahović je propustio utakmicu sa Interom

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraće u grupi protiv Brazila 24. novembra, zatim protiv Kameruna četiri dana kasnije i 2. decembra sa Švajcarskom. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija