Autor: Informer.rs

17.11.2022.

09:32

Foto: printscreen

Sport

SRBIJA JE NA IGLAMA ČEKALA OVU VEST! Stigli detalji iz Piksijevog štaba o povredama Mitrovića i Vlahovića

Jedan od najbližih saradnika i pomoćnika selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija nalazi se sa ekipom u Bahreinu, gde ih očekuje prijateljski meč sa domaćinom, pa je iz prve ruke otkrio zdravstvenu situaciju naših napadača.

Mitrović i Vlahović u prethodnom periodu nisu igrali za svoje klubove zbog povreda, zbog čega cela nacija već duže vreme strepi hoće li Mitrović i Vlahović od starta igrati na Mundijalu.

Mitrović i Vlahović spremni

Ipak, Drulović uverava da će ubojiti napadački tandem "orlova" biti spreman za okršaj sa Brazilom 24. novembra.

- Imamo dovoljno vremena do prve utakmice sa Brazilom. Neki igrači imaju male povrede koje su u fudbalu normalne. Poznajući karakter Vlahovića i Mitrovića, biće spremni za Brazil. Cela medicinska ekipa reprezentacije Srbije je svesna šta treba da radi i daće sve od sebe da igrači igraju za Srbiju na najbolji mogući način. Potrebno je još neko vreme da budu 100 odsto spremni. Mitrović i Vlahović treba još malo da se odmore, pa možda neće igrati protiv Bahreina, ali sigurno će biti spremni za prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu - rekao je Drulović u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Informer

Dragan Stojković i Ljubinko Drulović



Legendarni fudbaler ističe da će ekipa dati sve od sebe da u najboljem svetlu predstavi Srbiju.

- Reprezentacija igra odlično. Mislim da ljudi imaju pravo i sve uslove da veruju u ovu ekipu. Do sada je sve išlo odlično i ubeđeni smo da će tako biti i dalje. Nadamo se da ćemo napraviti dobar rezultat. Prvenstveno je želja da prođemo grupu, a u narednim utakmicama da u najboljem mogućem svetlu predstavimo Srbiju - zaključio je Drulović.

Bonus video