Autor: Informer.rs

22.11.2022.

14:08

Foto: Reuters

Sport

OČAJ, TUGA, NEVERICA... Mesi skoro zaplakao, Argentici u agoniji! Pogledajte prve fotografije posle neviđenog brukanja! (FOTO)

U prvom kolu grupe  C Saudijska Arabija je senzacionalnim preokretom s 2:1 srušila favoriziranu Argentinu. Gaučosi su dominirali u prvom delu, kada ih je u vođstvo iz penala doveo Lionel Mesi. 

Saudijci su ekspresno preokrenuli golovima Alšehri i Al Dasarija u 48. i 53. minutu. Inače, do prvog gola Saudijci nisu nijednom šutirali  prema argentinskom golu. Na kraju meča je bilo 14:3 u šutevima ka golu u korist Argentine, koja je imala posed lopte 69 odsto.

Kada je sudija odsvirao kraj meča, Argentinci su pali na teren u šoku, nisu mogli da veruju šta im se desilo na startu Mundijala, dok je Lionel Mesi u neverici gledao ka saigračima.

Pogledajte najbolje fotogarfije sa lude utakmice između Saudijske Arabije i Argentine. Dok su Saudijci slavili sa navijačima, Argentici su skoro zaplakali, Mesi je bio posebno očajan,  držao se za glavu....

Argentinci protiv Poljske i Meksika moraju da poprave utisak i izbore se za osminu finala. Pre početka Mundijala proglašavani za drugog ili trećeg favorita za planetarnu krunu. Cela nacija, ali i dobar deo fudbalske planete, očekuje da Gaučosi podignu trofej i da tako Mesi pečatira mesto među najvećima u istoriji.

Bonsu video